31 maj 2010

Oj, imorgon är det första juni! Kan ni fatta det?! Inte jag iaf.. Imorgon kommer även min bror från Finland hit :D
Dock kan jag inte träffa honom imorgon, då jag går i skolan, sedan ska jag jobba från klockan fem :)
Jag ska åka ut till Stocka på onsdag för att lämna en nyckel till Tobbe eller kanske Jimmie?! :) Så då tänkte jag åka förbi Annsofie(troligtvis är bror där då) en sväng på hemvägen, mamma ska också med då :)

Här kommer två bilder på min bror Kari





Imorgon har jag ett prov i barkunskap eller vad man säger! Med det menas teoretiskt och även praktiskt (stå i baren och göra en drink). Usch, jag vill verkligen inte göra detta, men det måste ju göras. Jag tror inte direkt att man kan sänka sig för ett prov, eller jag hoppas inte det iaf, för då ligger jag illa till :p

Nej usch, detta blev ett tråkigt inlägg! Återkommer imorgon eller på onsdag! :)

xoxo♥

Mors dag!

Idag är det alla mammors dag!

Jag vaknade klockan tolv idag. Då gjorde jag iordning mig och så gick jag ner på stan. Tänkte köpa blommor till mamma, och så blev det också. Jag visste inte någonting annat jag kunde köpa. Mamma hade inte önskat sig någonting och hon har allt hon behöver :p 

Igår åkte jag till Stocka för att umgås med Elin och Elin :) Vi satt hos Elin till klockan tio ungefär, sedan åkte vi till Bergsjö, för där var det cruising! Det var rätt tråkigt där så vi åkte in till stan för att gå på McDonalds! Det var ett litet även i sig! Jag beställde en Mcflurry smarties och fick daim. Jag beställde även två cheesburgare naturell(endast ost), men fick en naturell hamburgare(bröd och kött) Och sedan skulle jag beställa en till cheesburgare och en till Elin( jag råkade häva den på golvet!), men de fick vi gratis! Vi fick även behålla den färsta Mcflurryn, med daimsmak! Haha, vi hade roligt iallafall :)
Sedan åkte vi tillbaka till Bergsjö, för det skulle vara lite mera folk där än innan vi åkte! Dock mötte vi en massa raggarbilar och när vi kom dit var de lika mycket folk som innan men nästan inge bilar. Vi åkte tillbaka till stan igen och när jag väl kom hem somnade jag direkt!

xoxo♥

Lördag 29 maj 2010

Egentligen skulle jag ha hämtat Annsofie i Bollnäs, men nu blev det inte så ändå. Läre gå ner och ta bort barnstolen igen då..

Ikväll blir det nog att jag åker en sväng till Bergsjö med Elin och Elin ;p Får väl se hur mycket folk/bilar det är där :p

Nu ska jag gå och äta sedan ska jag duscha och göra iordning mig, efter det åker jag till Stocka :p

xoxo♥


Fredag 28 maj 2010

Idag är det fredag och det innebär att jag kan sova imorgon! Är så himla trött..

Skolan idag kändes något onödig! Vi skulle börja åtta och sluta klockan två med lunch där emellan. Men iställeyt började vi kvart över åtta och slutade nio. Jag fick veta min betyg och sedan fortsatte vi att titta på en film med svartvit bild (tv funkade inte normalt) och halv text (formatet var fel).. haha! Komiskt..

Nu har jag iaf nyss kommit hem, åkte ut till Janeth en sväng för att mamma var där med Mitzi, så att hon och även Janths hundar fick leka av sig.

Nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik. Ska försöka sova en stund tror jag, trött tjej!

Btw, igår var jag och Sara på premiären av Sex and the city 2, otroligt bra film! Lätt värd att se :D

xoxo♥

Torsdag!

Måste bara börja med att säga TACK för en trevlig kväll som vi hade igår på Manis. Det började med att jag åkte till Matilda, och där var även Malin och Klara, efter en stund kom Sara och lite senare även Janine! Vi hade bestämt att vi skulle på manis och ta något att dricka och umgås! Vi velade fram och tillbaka om vi skulle gå på manis eller bockarna. Men det blev att vi gick på manis till slut :) Vi skrattade, skrattade och skrattade lite till! Tänk vad sex tjejer kan ha roligt tillsammans :)

Idag hade vi en lektion, svenska! Den höll på från åtta till tio. Vi kollade på film och så var det några som gjorde muntligt anförande som våran lärare kallar de. När vi slutade så åkte jag, Sara, Matilda och Janine ner till Matildas lägenhet och väntade på Malin och Klara(De fick inte plats i bilen). Klockan elva gick vi till Amanda's och skulle äta lunch, vi stog och hängde utanför dörren tills de öppnade, haha! När jag hade ätit klart måsta jag skynda mig hem till hunden för hon måsta gå ut. Vi mötte mamma sedan gick vi hem, och klockan ett var vi i Harmånger för mamma hade tid hos doktorn. Nu har vi nyss kommit hem!

Vi hämtade studentskylten idag! NU är det nääääära! :D

xoxo♥

Onsdag 26 maj 2010

Idag är det onsdag och jag har kunnat checkat av ännu en sak på att-göra-listan innan studenten! Jag känner mig inte helt nöjd, men helheten var ändå bra! Fick 4 av 5 möjliga(skala).

Just nu sitter jag i soffan och tittar på 'projekt runaway'. De ska göra en bröllopsklänning, detta kan bli roligt!
Funderar på hur jag ska göra ikväll. Matilda, Klara, Malin och några fler tjejer från klassen ska gå ner på manis och ta någon drink/öl eller cider. Några utav dom kanske går på bockarna sedan. Jag har inte bestämt mig rikitgt ännu hur jag ska göra. Tänker även på; Vad är det jag gör här hemma då? Så troligtvis blir det til att gå ner. Men frågan är då vad ska man ha på sig om man inte ska ut senare? - jag har ingen aning! Haha..

Nej nu ska jag ta en paus från datorn, och sedan kanske hjälpa mamma att laga mat när hon kommit hem :p

Hörs senare!
xoxo♥

Tisdag 25 maj 2010

Idag har jag fått reda på att jag kommer få bra betyg i ''Ansvarsfull alkoholhantering'' och det är jag väldigt nöjd med! Fick även reda på att jag klarade Peter's prov som vi hade idag! =) Nu är det endast två saker kvar i skolan! ''Gesäll''-prov i servering imorgon och prov i barteknik på tisdag!
Imorgon har vi även studentfotografering klockan kvart i sju på morgonen, gäsp!

Usch, jag har ont i örat :/ Känns som att jag har öroninflammation i ena örat (där jag piercat mig)
Hoppas att jag kan sova inatt bara. Vill inte se förjävlig ut imorgon på fotograferingen!

Nej nu ska jag snart gå och lägga mig... Godnatt!

xoxo♥


piercing

Idag efter skolan skulle jag och Anneli åka till Kung Kent och kolla om Pierre var där, vi tänkte höra vad de kostade och även boka tid :p
Men när vi kom dit så verkade de som om de bara var Kent där, och han satt och tatuerade en tjej. Sedan så frågade Kent om vi letade efter någon speciell. Då satt ju Pierre inne i ''studion''. Så vi frågade vad det kostade och hörde när han hade tid. Och vet ni vad?- Han hade tid direkt, så vi åkte och tog ut pengar sedan åkte vi tillbaka och piercade oss! Snabbt, enkelt och relativt smärtfritt :) Det heter tragus där vi piercade oss!

Såhär blev resultatet :



Just nu sitter jag med färg i håret, ska snart tvätta ur :)

xoxo♥


måndag

Nu är det måndag igen! Jag känner att denna vecka kommer gå fort (hoppas på det iallafall). Idag har jag hunnit med rätt mycket, känns de som iaf! Muntlig redovisning i svenska B-Nationella, Muntlig redovisning i Samhälle- U-land, lämnade in min krönika(kollade så att hon fått den) Ja och ikväll ska jag, matilda och Sara göra projektrapport som måste vara inlämnad imorgon!

Såhär ser mina två veckor ut som jag har kvar i skolan!

Imorgon har jag prov i Dryckeskunskap!
På onsdag har jag ''Gesällprov'' i servering.
På tosdag är det ingenting speciellt förutom att vi har studentfotografering klockan 7.45 på morgonen!
På fredag är vi ledig? Vanliga lektioner?

Nästa vecka!
På måndag har vi avslutningsluch med lärare.
På tisdag har jag barkunskaps prov!
På onsdag är vi troligtvis ledig.
På torsdag är vi troligtvis ledig! Om vi inte ska ha föräldrarmiddag?
På fredag är vi ledig!

Den 11/6 tar jag studenten, som jag väntat på den dagen!

Nej nu ska jag gå och äta mat!

Skriver mera senare.
xoxo♥


gårdagen

jo, igår åkte jag och lämnade Mitzi i via, för mamma o micke var på furuvik, och jag skulle jobba. Efter jag lämnat henne åkte jag förbi Stocka och hämtade upp Elin som också skulle jobba.
Jag, Elin, Anneli och Elin åkte ut till Ers jons gård för att börja jobba, klockan tre var vi i klångsta. Men problemet var då att de inte fanns någon nyckel, så vi kom inte in och kunde förbereda. Så det blev rätt stressigt där en stund, men det löste vi :) Runt tio åkte Helena och Lisa hem, och jag och Anneli stannade för vi skulle stå i baren.
Vi hade rätt roligt! Klockan blev ungefär halv tre ´när jag var hemma!

Hoppas att ni hade en trevlig kväll igår :)

Nu ska jag äta lite glass, för jag har nedrans ont i halsen. Sedan ska jag skriva ett pm och förbereda för muntliga nationella i svenska som jag troligtvis ska göra imorgon...

xoxo♥

En dag på stan!

Hej alla glada! Visst har det varit underbart väder idag? - Det tycker iaf jag :)

Idag vaknade jag runt nio och då gjorde jag mig klar för att gå ner på stan. Efter en stund kom jag på att några från klassen skulle träffas hos Klara och göra våran studentskylt - Den som tvåorna går med innan vår klass i studenttåget! Den blev bra, men det tog tid, men var ändå rätt roligt! :)

När vi var klar med den gick jag ner på stan och träffade Anneli där. Jag hade skrivit en "inköpslista" och jag handlade allt som stog på den, förutom kläder, men jag var inte säker på om jag skulle köpa det heller. Jag tycker att det var bra gjort! :) 
 
Det jag handlade idag var : 3par trosor, parfym(can can), rött läppglans, foundation, vit skjorta, skrubbhandske, hårfärg, sminkborste, ögonskugga, örhängen och studentpresent till Cicilia :D
Allt detta kostade runt 1300:- då åt jag mat och fikade även för de pengarna! :)



Snart kommer Cicilia hit hon ska sova här inatt :) Och imorgon åker vi till Stocka!

xoxo♥

Grymt!

Tittar just nu på efterlyst! Och det handlar bl.a om ett fall som jag tycker är helt makalöst!
Det är Hans som sitter i rullstol(sedan tidigare) - Han lämnas runt tio tiden av personliga assistenter och efter det kommer gärningsmännen. De vet troligtvis att Hans sitter i rullstol. Hans blir så svårt misshandlad och blir även medvetslös. Gärningsmännen tänder även eld på huset innan de går därifrån.

Jag förstår inte hur man kan göra en sådan sak? :o
Usch, orkar inte ens tänka på att det finns sådana människor..

xoxo♥


Detta är en väldigt härlig vår/sommar låt! Tack Matilda för tipset!



xoxo♥

Betald

Nu vill jag bara meddela alla mina kära läsare att min, Anneli och Cicci's resa till Ayia napa är betald och klar! Vi åker som sagt 20 augusti och kommer hem 3 september. Detta kommer bli underbart roligt och soligt :)

Idag kom jag hem från skolan halv fem, HALV FEM!! Det är sjukt, vi var kvar så länge pga min klass inte kan diskutera normalt. Det är två saker som vi måste prata om: Klassresa och Karnival. Sedan är det såklart Champagnefrukosten också, men det är nästan färdigplanerat :) Jag orkar inte ens lägga energi på det där känner jag. Min klass kan ändå inte enas om någonting.. Usch!

Just nu är det hockey VM på tv; Sverige mot Schweiz och Sverige leder med 1-0. Ska nämligen fortsätta att titta på det nu.

Ha en bra kväll :)

xoxo♥

seeeeg

Jo, blir påmind om varför jag inte druckit på så pass länge som det faktiskt är. Jag tycker inte om när en hel dag blir förstörd av att man är trött, hungrig och slö..
Men nu är jag här, kan inte göra någonting åt det just nu, jag kan då iaf säga at jag hade väldigt roligt igår :)

Jag åt nyss frukost, eller ska jag säga lunch när klockan är halv fem? haha. Nu ska mamma precis ställa sig och laga mat, det blir stuvade makaroner och hemgjorda köttbullar, kan vara den bästa ''dagen-efter'' maten :D

Nej nu ska jag fortsätta titta på tv och sedan blir det mat :)

xoxo♥

Idag..

..mår jag som jag förtjänar?

Igår var det cruising i Hudiksvall! Cicci kom hit vid tre, jag duschade och gjorde iordning mig och runt fyra tiden satte vi igång att laga mat, tacos! Vi satt ute på balkongen och åt, varmt som fan, men ändå skönt :)
Lite senare kom Anneli och ändå lite senare kom Thomas och Gammelman :) Vi satt ute på balkongen en stund men sedan blev det för tråkigt, så vi åkte ner på stan med dodgen :)

Vi hade väldigt trevligt, om man bortser från huvudvärk, skrik och en lite för full Cicci ;)

xoxo♥


Party!

Nu sitter jag och Cicci och dricker lite gott :)
snart kommer Anneli hit och förhoppningsvis kommer Thomas och Henrik snart också :)
Här kommer lite bilder hittills från kvällen :)

Söta Cicci :)


Maaaat :D


Söta va?


jag och min bästa



Ses i dimman ikväll gott folk!
xoxo♥

» Cruising «

Jag har nyss städat trappan idag, och jag kan säga att det behövdes verkligen!
Snart kommer Cicci hit och vi ska äta tacos och mysa en stund innan det vankas fest! ikväll är det crusing i Hudiksvall :) Idag ska jag festa för första gången på typ 2-3 månader! Hahah, detta kan bli roligt ;)
Hoppas på en trevlig kväll med mycket folk och mycket fina bilar :) Jag, Cicci, Thomas och kanske Henrik ska troligtvis åka i Thomas pappa's bil =D

Vilken härligt väder det är idag! Det är tillochmed varma vindar :) 20 grader i skuggan på balkongen, kan det bli så att jag och Cicci sitter på balkongen och äter lite senare? :)

































xoxo♥

 


Fredag 14 maj 2010

Idag är det fredag och med det brukas menas mys! Vet inte om det blir så mycket fredagsmys här ikväll, mamma jobbar och micke är ute på golf.. Troligen skulle Anneli komma hit ikväll, kanske Thomas skulle komma efter han har tränat också? :)

Känns som att jag inte orkar göra någonting en dag som denna, skitväder ute, jag förstörde dagen med att sova till ett.. usch!

Imorgon är det crusing i Hudik, blir till att åka lite bil och kanske förtära lite alkohol :)
Hoppas ni får en trevlig fredag :)

xoxo♥

Lill- lördag!

Igår var det onsdag för er som missat de?!
Jag gick upp rätt tidigt, åkte ut till Annsofie och var där med henne en stund :) Sedan åkte jag hem och gjorde iordning mig, åt, satt vid datorn.. Sedan runt sju tiden åkte jag till Stocka. Då åkte jag till Elin och efter en stund åkte vi och Thomas in till stan för att käka lite och hämta Elin's kompis Elin :)
Vi åkte några varv runt stan och sedan åkte vi tillbaka till Stocka :p Väl där gick Elin och Elin hem, och jag och Thomas satt på kiosken och pratade en stund, sedan kom Marcus och hämtade Thomas så for dom till stan :p
Jag skulle åka till Elin och umgås en stund innan vi skulle åka till stan. Men så blev det inte, jag gick in till Cicci och där blev jag kvar minst en timme? :) Sedan hämtade jag Elin och Elin och vi åkte till stan. Väl hemma ställde jag bilen på parkeringen och hoppade in i Marcus bil där även Thomas satt :) Vi åkte runt och skjutsade folk till typ tre?, efter det skjutsade dom hem mig och jag somnade nästan direkt :)

Hur var eran lill-lördag? - Blev det utgång? :)



xoxo♥

12 maj 2010

Imorse vaknade jag runt halv tio, jag som skulle ta sovmorgon.. Varför är det alltid så, när man FÅR sova så kan man inte?!, blir alltid lika less.

Efter jag hade duschat och gjort mig klar tog jag bilen och åkte till Ström för att träffa Annsodie och Emma :)
Nu har jag varit hemma en stund, har precis ätit ''lunch''- äcklig kräm med bitar i :S
Ikväll ska jag nog åka till Stocka och umgås med lite folk, kan bli roligt ;)
Jag har beslutsångest! -Vet inte om jag ska äta en pubmacka med Sara ikväll eller om jag inte ska göra de. Äter jag hemma så kommer jag iväg till Stocka mycket tidigare, och kan åka hem tidigare. Äter jag på bockarna kommer jag väl inte iväg förrens åtta, halv nio.. Svårt!
Men som det verkar nu ska Micke laga någon kycklingrätt, kan bli hemskt gott de :)

Ha en bra kväll ;)

xoxo♥
'


studenten!

Just nu känner jag att jag skulle kunna spy på skolan. Orkar inte med detta!
prov/ redovisningar vi har kvar i skolan:

- Nationella prov, skriftligt (svenska)
- Nationella prov, muntligt (svenska)
- Muntlig redovisning om valfritt U-land (samhälle)
- Redovisning av projektarbete.
- Prov i dryckes kunskap ( STORT!)
- Prov i barteknik
- Projektrapport ska inlämnas.
- Slutprov i ansvarsfull alkoholhantering.
- ''Gesällprov'' - Servering.

Allt detta ska vi hinna med under de få dagar vi har kvar i skolan, närmare 15 dagar!

Jag är så stressad så jag vet inte ens vart jag ska börja!
Varför satte de våran praktik såhär fel?!?!, Vi hade väl kunna gått i skolan och gjort det mesta, så att vi hade 6veckors praktik och när vi kom tillbaka till skolan skulle vi gå 2 veckor max, isåfall skulle det ju bara ha varit roligt att gå ut skolan.
Just nu känner jag att jag inte vill att dagarna ska gå, jag vill inte ta studenten, för det känns som att vägen dit är så himla lång!

Tack!, nu har jag fått skrivit av mig. Men ni måste väl hålla med om att detta är fel?
Vi som haft en sån skön linje, men mycket praktiskt och lite teoretiskt, men vad hände nu liksom?!

xoxo♥

Hoppas!

Igår åkte jag och mamma till Sundsvall runt sju tiden(på morgonen). Cicci hade en del av sitt gesällprov, så klockan halv nio skulle hon färga mammas hår och få det lika färg överallt! Sedan när mamma var klar åkte vi ut till birsta. Jag fick med mig två par skor hem :). Klockan halv tre hade jag tid, för Cicci skulle klippa mig ''fri dam'', så hon klippte topparna bara :) Idag har hon två moment kvar att göra, sedan får hon veta om hon klarat det eller inte. Hoppas, hoppas, hoppas! När Cicci var klar åkte vi hem, jag följde med till Stocka. Och där fick vi hemskt god mat! Sedan ringde jag Thomas för att höra om han skulle åka på crousingen i Gävle, och vi bestämde oss för att åka och sagt och gjort, vi åkte dit, var där en timme kanske sedan hem igen :)

Nu ska jag snart börja göra mig iordning. Runt två tiden ska jag åka till Stocka, för att träfa bror och kanske pappa. Tobias ska även åka med mig :)


                                                Här är skorna jag fick med mig hem igår :p








xoxo♥


4 maj 2010

Idag var första skoldagen på 8 veckor. Det är helt sjukt vad länge vi varit borta från skolan. Sammtidigt som man ville träffa alla i klassen blev jag less på några vissa personer väldigt snabbt. Usch, det ska bli så skönt att ta syudenten! =D

Jag känner mig fortfarande lite kluven på om jag ska gå på balen eller inte.
Vi har även börjat planera studentmiddagen som vi ska ha hos Mickes mamma, hoppas på finväder! :)
Som det ser ut nu blir vi runt 25 personer :)

Nu ska jag fundera lite mera. Har ni något bra tips på middag på studentskivan, är det något speciellt man ska tänka på? :p

xoxo♥

3 maj 2010

Idag vaknade  jag halv elva. Hur ska jag orka upp imorgon då skolan börjar? :o
När jag vaknade åt jag frukost och sedan åkte jag, mamma och mitzi ut till Via för att hälsa på Janeth. Hon har köpt en hundvalp, den var hur söt som helst :)
När vi åkte hem åkte vi förbi Harmpnger och handlade lite. Just nu sitter jag i soffan och tittar på tv, ska snart göra mig klar för att träna lite, jag och Anneli ska cykla runt lillfjärden ett antal gånger :)
Runt sex kommer Malin hit och ska sova över här inatt, hoppas hon gör så att jag kommer upp imorgon :)

Ha en bra Måndag :)
xoxo♥


2 maj 2010

Nu sitter jag här i soffan igen. Tänkte snart gå och lägga mig, har för en stund sedan kommit hem från Stockholm! Jag, mamma och Micke åkte dit igår och jag körde både dit och hem. Det är bra för mig att träna på att köra i sthlm och att köra till mormor & morfar, kan vara bra om jag hittar om jag vill åka dit själv någon gång :p 

Mina planer imorgon är att inte sova så hemskt länge sedan tänkte jag följa med mamma till Janeth och titta på hennes nya hundvalp. på eftermiddagen någon gång tänkte jag cykla en tur med min nya cykel :) Hoppas att Anneli vill följa med :p
Nej nu började det en film på tv som kan vara rätt bra. Godnatt :)

xoxo♥


RSS 2.0