Sjukhus

Just nu ligger jag på sjukhus. I lördags mitt på dagen på jobbet började höger arm skaka och jag hade ingen känsel i handen, hade även yrsel till och från. Jag ville fortsätta jobba men efter någon timme sa mina chefer att jag skulle åka hem. Sedan kom David och skulle skjutsa mig till sjukhuset, jag tyckte de var rätt onödigt men sa inte ifrån heller. Lördag kväll kom jag in och de hade inte sett nåt liknande, speciellt när de inte alls gör ont. Vilket är väldigt skönt att de inte gör! Jag gjorde röntgen av hjärnan i lördags också, men de visade ingenting onormalt. Just nu väntar jag på tid för magnetröntgen, där dom ser alla nerver och så. Dom tror att de kan vara stress men ville ändå vara säkra, vilket är bra. Så att jag är medveten om att de inte är nåt allvarligt om de skulle komma tillbaka och så. Nu ligger jag och väntar på Tess, hon ska hälsa på och ge mig lite saker, som kläder, dator osv, tack! Xoxo!


UPDATE!

Japp, då var det dags för lite uppdatering.. 
Sedan sist jag skrev har det hänt en del. 
 
Jag, Hanna och Tess är ute varje kväll, har börjat känna folk i bandet "The gardners" som spelar varje kväll så det är nice. Dom är jättehärliga och dom kan inte fatta att vi är nyktra varje kväll, haha!
 
Det funkar väldigt bra att bo i personalboendet. Alla som bor där har olika jobb och olika arbetstider så man träffas inte så mycket iallafall. En äldre man som är parkeringsvakt, fördel för oss för han vet vilka bilar vi har. 
En ung kille som är diskare på Grebys, och en väktare!
 
Jag och Hanna var lediga igår så vi följde med David som är basist i bandet. Han skulle till Lysekil för en spelning med ett annat gäng. Väldigt trevligt var det, soligt och varmt! Vi låg i gräset, käkade frukost runt fyra och hängde på bryggan. Precis innan deras spelning skulle jag ställa mig upp efter att ha suttit på en bänk i en timme ungefär. Då small de till i ryggen och jag höll på att ramla ihop, obehagligt. Har varit med om det förut, och sånt brukar gå över. Men denna gång gick de inte över, jag hade ingen känsel i foten och kunde absolut inte röra mina tår, rätt svårt att beskriva men obehagligt var de! Hanna ringde en naprapat och bokade tid för mig och även för henne. Så idag hade vi tid i Uddevalla. Fy satan vad ont de gjorde när han skulle trycka och hålla på. Han sa att de var en början till ett diskbrock så de var bra att jag bokade tid så snabbt. Jag kan dock fortfarande inte röra på tårna, men känseln i foten har börjat komma tillbaka, vilket är ett bra tecken!
 
Just nu sitter jag hos Tess, väntar på henne medans hon duschar och jag har slängt i en maskin tvätt för där vi bor finns ingen tvättmaskin.. Så fort Tess är klar ska vi hem och jag ska också göra mig klar, sedan ska vi ut, såklart!
 
xoxo♥

RSS 2.0