one piece

Jag blir så irriterad när saker inte går som jag vill. Speciellt saker jag inte kan påverka!
För över en månad sedan beställde jag en one piece. Fick då inget ordernummer. Jag betalade den då på en gång!
För några dagar sedan skickade jag ett mail och undrade vart den tagit vägen och om den är på väg.
Och i mailet jag fick tillbaka står de ''har du ett ordernummer?''
NEEEJ! För jag fick ingen i samband med betalningen!
Det konstiga är att dressen liggen kvar i varukorgen..

Så jag vet inte om jag ska känna mig blåst på dessa cirka 1400:- eller om jag kan göra nåt åt de nu?! Imorgon ska nog mamma ringa iaf :)

nu är jag arg!


Idag vaknade jag runt tolv. Jag är uppe allt för sent på kvällarna/nätterna så det är därför jag vaknar så sent. jag behöver min sömn helt klart!, Förstår inte varför jag inte lär mig?!

När jag äntligen hade tagtit mig ur sängen åt jag frukost. Efter det tränade jag en timme, vilket var väldigt skönt men jobbigt! När jag tränat klart gjirde jag lunch. Jag åt varm blåbärssoppa och skorpa! Sedan var klockan helt plötsligt kvart i tre, och jag skulle börja jobba halv fyra. Den tiden brukar jag absolut vara klar att gå till jobbet, men idag hade jag inte ens duschat när klockan var kvart i tre.. Så de blev lite stressigt, eller mycket stressigt om jag ska vara ärlig! När jag väl kom till jobbet var det bara minuter kvar till att jag skulle börja jobba, men kände mig fortfarande stressad konstigt nog! Jobbet gick bra, och det var lugnt :)
När jag kom hem satt mamma och (halv) sov i soffan, de hade hon tydligen gjort hela kvällen, haha!
Jag tittade på en dokumentär som hette ''svenska systrars lek med döden'' sjukt att människor kan bli sådär säger jag bara!
 
Nu har jag tittat på ett program av UNG OCH BORTSKÄMD! Det kan vara en av de roligaste reality serier jag har följt! Jag hatälskar Jean Pierre och älskar Daniel, haha! Har ni inte sett de måste ni titta på de!
titta här!



Nu ska jag ta pch sova! Imorgon är jag ledig och dagen inleds av träning och efter det stan med Anneli, me like!

xoxo♥


HHC

Idag har jag varit på hockey för första gången i mitt liv. Och jag gillade de skarpt! Det var HHC-ÖVIK!
Klart att grabbarna spelade bra, ábsolut inte bäst men de vann iaf :) En seger är alltid en seger, och jag tycker absolut att dom förtjänade den!

Just nu ligger jag i sängen och känner efter om jag är redo att sova eller inte. Kan bli så att jag slår igång en film snart. Har länge känt mig sugen på att titta på 8 mile, eftersom de var så länge sedan. Men vi får se.

Har även pratat med Malin mera angående en eventuell flytt. Vi har länge funderat om vi ska flytta ilag. Och nu kan de kanske bli så att vi gör de!
Vi har iallafall bestämt oss att vi ska försöka! Skulle de bli så att de absolut inte funkar så finns ju våra rum alltid kvar hemma liksom! Men jag tror att både jag och Malin är personer som trivs med någon nära. Jag vet att jag är iallafall så. Jag trivs med personer i min omgivning hela tiden! Visst de finns stunder när man kanske inte mår så bra som man vill vara själv osv, men de kommer vi klara galant! Jag vet att vi kommer ge varandra den möjligheten att kunna vara själv! Ett steg närmare vuxenlivet och de gillas skarpt!
 


Nej, nu ska jag återgå till vad jag gjorde innan, de vill säga ingenting! haha

xoxo♥

24 november.

En månad kvar till julafton! Tiden bara flyger. Synd att de är ♥så himla kallt ute, och att de blåser så sjukt mycket. Annars hade jag nog varit ute just nu, kanske tagit en promenad.
Idag har jag jobbat 10-15. Det gick hur bra som helst. Jag trivs så sjukt bra på jobbet :) Im happy!
När jag kom hem kände jag att jag behövde vara ''soffpotatis'' för en stund, jag tittade på top model, det var ett gammalt program.
När de var slut tog jag på mig sport bhn och träningsbyxor och ställde mig framför tvn, och tränade med/ till Wii fit plus! Tiden gick så sjukt snabbt, och tillslut blev det två timmar, känns underbart! Men fy vad jobbiga vissa övningar var. Samtidigt som man håller på att bryta ihop för att de är så jobbigt, ska man hålla balansen och se till att stå rätt, krångligt de där :p
Men nu har jag gjort mitt pass för idag, igår tränade/ spelade jag i en timme :) Får se hur de blir imorgon :)

Nu ska jag sätta mig i soffan och titta på tv, eller kanske någon film? ;p

Btw, nu landar mamma, micke, janeth och ante på arlanda, så ska vänta på ett samtal från henne också :)

xoxo♥

imorgon..

.. kommer min kära och efterlängtade mamma hem! Ska bli så otroligt skönt att hon och Micke kommer hem! Känner mig så omogen och barnslig när jag skriver så, men sån är jag.

Jag har nästan alldtid fått höra att jag är väldigt mogen för min ålder. Visst de känns jättebra när folk säger de till mig, absolut! Men samtidigt kan jag fundera på hur jag blir när jag är äldre? Kommer jag vara omogen då? Min mogenhet har kanske stannat liksom?!, kan den ens göra de? Hmm, jag har faktiskt ingen aning om hur de blir, det får framtiden avgöra! Fast framtiden är just nu. Samtidigt förstår jag inte hur man kan vara omogen när man är 18år och uppåt. För mig finns de liksom inte. Men jag vet att människor är omogen, jag har träffat många. Omogenhet är olika från person till person, jag kan tycka att ''Lasse'' är sjukt omogen, men ''Kurt'' kan tycka att ''Lasse'' är väldigt mogen. Aaa, de är konstigt.. Nog om de, alla får skaffa sig en egen uppfattning om mig. Jag är alltid mig själv, i gott och ont.

Just nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik, ska snart sova, börjar jobba klockan tio imorgon. Och jag orkar verkligen inte vara lika trött som jag var idag. De känns inte okej att vara trött på jobbet. Jag får ju lika mycket betalt om jag är pigg eller trött, sant?!

Känner att jag är full av funderingar just nu. Kan åtminstonde försöka sova!
Godnatt, puss!

xoxo♥


22 november!

Idag har jag jobbat, jobbade lunch. Efter jobbet och allt vad som hände där lämnade jag det och gick hem. Jag kände för att göra klar min storstädning som jag gjorde igår. Igår dammade jag alla möjliga hyllor och dammsugade och även torkade golvet. Så idag rensade jag min garderob och lite lådor! Förstår inte varför man spar på så mycket skit?! Speciellt papper, hur mycket onödiga papper som helst, usch!

Iallafall, när rensningen var klar gick jag till jobbet och umgicks med Joannis, Magnus, Robin och Emma en stund! Sedan var det dags för mat, så jag gick hem och värmde på gårdagens dvs: grillad kyckling, ris och bea, mmmm!

Nu ska jag fortsätta titta på svenska hollywood fruar.
Blogg you later!

xoxo♥

11 november 2010.

Idag är det torsdag. Jag jobbade lunch idag, det gick bra, men en stund var det sjukt stressigt. Det är skönt när det är stressigt! Vissa frågar mig hur jag kan tycka att det är skönt när det är stressigt, och jag har egentligen inget bra svar på det. Det enda jag kan säga är att när det är stressigt och när man gör saker utan att ens hinna tänka, då känner man hur viktig man är som person, och man känner också hur sjukt mycket man kan. Eftersom man gör alla dess saker som en robot. Det är en skön känsla helt enkelt!

När jag kom hem tittade jag på the Ana gina show. Ett kort program som går på svt play. Rätt roligt faktiskt :) Har någon av er sett det? :)

Efter jag tittat på de två avsnitt som jag inte sett tidigare så tittade jag lit på nyheterna, man måste hänga med i världen liksom. Vill ju veta vad som händer, och eftersom min pappa just nu är i Florida och min mamma är i Thailand, vill jag veta om någonting händer där :p

Efter nyheterna tittade jag på paradise hotel. Förut gav jag upp det programmet, tyckte att det var sjukt dåligt. Men det kanske var att jag behövde en paus? För nu tycker jag att det är bra igen, vet inte om det är på de goda eller de onda?
Klockan halv nio la jag mig i sängen för att titta på en film, tänkte titta på Sydney white, men den hade inte laddat klart då så jag tittade på The last song istället! Den filmen är så grymt bra tycker jag! Jag grinar liks mycker varje gång, vet inte om de är för att jag känner igen mig i Veronica eller om det är för att det verkligen är sorgligt? har någon av er sett den?- vad tycker ni om den filmen isåfall? :)

När jag tittat klart på filmen tittade jag på veckans avsnitt av the Ana gina show, kommer nya program varje torsdag klockan åtta, just so you know!

Nu tänkte jag lägga mig och läsa och varva ner lite innan jag ska sova. Börjar inte jobba fören klockan elva imorgon, vilket är skönt. Jag får en liten sovmorgon, dock ska jag jobba heldag så jag tycker att jag förtjänar den där sovmorgonen, eller? :)

Godnatt på er!
xoxo♥

8 november 2010

Oj oj oj, vad tiden går fort!
Nu är det november, inte långt kvar till december och jul! Vad ska man köpa för julklappar och till vilka ska man köpa?!
Cicci och Anneli ska vi köpa julklappar till varandra? :o :p

Imorgon blir jag ensam hemma i lite mer än två veckor!
Mamma och Micke ska nämligen åka till Thailand med Janeth och Ante! Hoppas att dom får roligt :)


Jag vet inte vad jag ska skriva, jag kanske har en sorts bloggtorka?!

Jag kan ju beräta om vad som händer i mitt liv.
Jag jobbar på ett ställe som heter restaurang 49. Det ligger mitt i stan i Hudiksvall.
Jag har snart jobbat där i ett år, började nämligen jobba extra där i december :)
Trivs väldigt bra med mitt jobb! och jag är väldigt glad att jag överhuvudtaget har ett jobb i dagens samhälle =D
Vet inte vad det är med den här årstiden som gör mig så deppig, är det någon som känner likadant?
Kan det vara för att det är mörkt, kallt och tråkigt bara man tittar utanför fönstret..
Uppenbarligen mår jag inte bra, och det jobbigaste av allt är att jag inte vet varför?! Då kan jag heller inte göra någonting åt hur jag mår. Visste jag vad som var fel skulle jag lätt kunna göra någonting åt det.
Nu är mitt liv som det är och i de flesta fall mår jag faktiskt bra!






Nu ska jag titta på dansbandsbrudar, haha!
blog you later!
xoxo♥



Hej!

Idag känner jag mig helt slut!. Vet inte varför. Jag var inte vaken så himla länge igår, och så vaknade jag vid halv tio. Så de kan inte vara därför?! Jag gjorde ingenting igår som jag inte brukar göra..

Igår tittade vi på idol, TUR att Geir åkte ut! jag tycker att han är för gammal och nu har han visat vad han kan osv osv. Men otur att Weise fick duellera mot honom, han var ju bra igår! Men om jag tänker efter är alla lika duktiga. Men kändes ändå som att Elin eller Linneá skulle hänga löst, tyckte inte dom var lika bra som alla andra.. Men men, jag röstade inte då kan jag ju inte klaga heller =)

Jag är i Bollnäs hos min syster, åkte hit igår när jag vaknade, var väl här runt ett tiden :)
Ikväll blir de utgång för oss på tranan. Vi ska klä ut oss, de kommer bli rätt roligt tror jag :)
Dock kan jag typ intye dricka nåt, för måste köra rätt tidigt imorgon, måste nämligen vara i stan, på jobbet klockan ett. Vi ska ha höst städning och sedan käka mioddag, de kan bli väldigt trevligt faktiskt :)
Nu måste jag gå och duscha, annars kommer jag aldrig bli klar känns de som! ;)

xoxo♥

:)

Idag är det torsdag, och jag jobbar sista passet idag innna jag är ledig tre dagar! Så sjukt skönt :)
Imorgon när jag vaknat ska jag åka direkt till Bollnäs! Jag ska vara där hela helgen :) Var så sjukt länge sedan jag var där, och ännu längre var det sedan jag festade där! på lördag ska jag på tranan, hoppas på en riktigt rolig kväll =D Vi ska klä ut oss, dock har jag inte bestämt mig vad jag ska vara ännu. Ge mig förslag?!

Oj, jag har ju inte ens ätit frukost ännu, kanske lika bra att äta lunch då innan jag ska iväg till jobbet :)



Daniel Adams-Ray- Dum av dig


xoxo♥

depp

Nu kommer de komma ett sånt där inlägg som säkert är sådär jätte tråkigt att läsa. Men jag känner att jag bara måste få skriva av mig ibland.

Ibland hamnar jag i sådana perioder då ALLT känns jobbigt, allt känns meningslöst och allt är tråkigt.
Vet inte om de bara är jag som har sådana perioder?
Jag känner mig värdelös och jag känner mig ful, riktigt ful!
En god vän till mig sa ''Du kanske jobbar för mycket, du hinner kanske inte med att leva!''- och ibland känns de som att de verkligen är rätt! jag hinner inte träffa nytt folk, jag hinner inte festa, jag hinner inte leva helt enkelt. Man kanske tar allt för givet för ofta?!
Vissa gånger måste man prioritera, vill jag verkligen träffa nytt folk så har jag ju tid, men då blir jag lidande i slutändan. Jag blir mycket tröttare och jag orkar inte ge lika mycket på jobbet. Det är väldigt tråkigt, eftersom jag mer än gärna skulle vilja kunna göra båda sakerna utan att de ena eller de andra ska bli lidande!

Jag kommer nog inte blogga på ett par dagar. Har liksom ingenting att skriva och känner mig inte sugen helt enkelt..


This is my brother who lives in Finland. I miss him very much, i wish we could meet more often!
I love you Kari ♥ I hope we see each other soon!

xoxo♥


Godmorgon

Inatt drömde jag väldigt många och konstiga drömmar! Jag vaknade upp och var alldeles gråtfärdig, dock var jag inte de av dåliga skäl, så mycket kan jag säga :)

Nu ska jag strax gå och duscha, sedan ska jag äta frukost och efter de ska jag ta bilen till Anneli och sähga hej! Näää, ska nog säga grattis och lite till också =D

xoxo♥

I lördags hade jag hur kul som helst. Kvällen blev näst intill perfekt! Det började med att Matilda kom hit, vi skjutsade hem Annsofie och Emma, sedan hämtade vi Cicci i stocka. När vi kom hem duschade jag och sedan åt jag. Efter det kom Malin och en liten stund senare kom även Anneli. Så var alla samlade och vi började dricka lite. Blev en rätt rolig förfest, lyssnade på massa bra musik och pratade om gamla minnen, vi hade en rolig förfest med andra ord :)

Vid elva började vi gå ner mot August, halvvägs kom jag på att jag glömt mitt körkort, så de var bara att gå tillbaka och hämta de :p (typiskt mig att glömma de, är jag ute för sällan tro?)
När vi kom in på August var det rätt dött, vi gick till baren och handlade och sedan ställde vi oss vid ett bord och jag tror alla tänkte samma tanke ''Kommer de inte mer folk än såhär?''- Men runt tolv droppade de in folk hela tiden och efter en liten stund var de fullt överallt, från att de var tomt på dansgolvet till att de var packat och då menar jag verkligen packat.. Haha, precis som Anneli ;)

Kvällen var bra, tack för det alla medverkande! :)

Idag har jag jobbat hela dagen, det blev ungefär elva timmar, de var en helt okej dag på jobbet, var så sjukt trött bara.. Tror att de har har med att jag var ut i lördags och att jag och Matilda satt och tittade på tv hela dagen igår, haha!

Just nu sitter jag och tittar på ''Felix stör en ingenjör'', de är rätt intressant och roligt, Felix är en så härlig människa, han har så roliga kommentarer till allt, han är verkligen rolig tycker jag :)

Imorgon ska jag åka till Lingonvägen för att gratta Anneli som fyller 21 år imorgon, nu är hon snart gammal tant, hah! nejdå hon är så ung pch fräsch så ;)

xoxo♥ 

RSS 2.0