Godmorgon!

Nu är det morgon, eller vad säger ni?! Klockan har passerat halv elva och jag har endast hunnit äta frukost.
Just nu sitter jag i sängen och lyssnar på Melissa Horn, henne hade jag nästan glömt bort :o, Elin ligger här bredvid mig och sover nästan :p

Jag måste snart göra mig klar, för att gå ut med hunden, skulle egentligen ha varit på apoteket åt mamma, men de orkar jag inte, så de får hon göra själv! Går hellre ut med hunden än att gå ner på apoteket :p

Ikväll ska jag och tre tjejkompisar ha film/myskväll här hemma! Mamma och Micke åker till Värmland idag vid fem och de tar med sig hunden :) Så jag är ensam hemma i helgen :), dock ska jag inte vara hemma så mycket då jag ska jobba både fredag och lördag, och imorgon efter jobb åker jag till Stocka för att fira midsommarafton :)

Nej nu läre jag göra mig klar! Hoppas ni är ute i solen mycket nu när de är så fint väder, jag vet att jag inte är det..

xoxo♥

23 juni 2010

Idag är det onsdag, och med det menas utgång för de flesta, dock inte för mig. För jag har inga pengar till att gå ut och de känns onödigt att gå ut å festa nuförtiden, då man inte är så rik, haha!

Nu har jag precis kommit hem från stan, vi har varit och handlar lite mat och vi har varit på bolaget! Nu ska jag gå och städa trappan, och mamma ska ta fönstren i trappan :) Bra att hon hjälper mig med det :p När jag är klar med trappstädningen ska jag städa mitt rum och byta sängkläder osv :) Runt fyra kommer Elin hit, vi ska gå på stan en sväng, sedan sover hon över här :)

Imorgon ska jag, Elin, Anneli och Cicci ha film/myskväll här hemma :) Vi ska äta tacos och mysa med filmer :) Jag har fixat så att vi har filmerna: Älskar dig för evigt, Gracie, Sherlock holmes och Dear John, så vi kan inte säga att vi inte har nåt att titta på ;D

Nu måste jag kila! ;)
xoxo♥

22 juni 2010

Idag har jag varit på stan två gånger, först med Elin en sväng, nästan direkt efter vi kom in till stan.
Sedan vad jag på stan med mamma och Elin också :p Då fick jag en tröja och ett par skor, tack mamma!

lite dålig kvalitet, men take it or leave it ;)



Nu ska jag hjälpa mamma med maten, sedan kankse Elin kommer in till stan igen? :)

xoxo♥

@ Elin

Ja, idag har jag spenderat min dag i Stocka. Är i och för sig fortfarande här ;)
Just nu sitter Elin och Cicci och spelar tre i rad, haha!
När jag kom hit åkte vi till Harmånger och handlade godis, chips och dricka, jag och Cicci handlade även pan pizza :p Vi har spelat spel hela kvällen! Men nu är de fin väder, så ska försöka få med mig dessa två för att gå ut på en promenad :p
Ha en bra kväll. Blog you later ;)
Elin ;)
xoxo♥

..

Det är fortfarande sändningar från bröllopet. herregud :p

Jag har bara varit hemma idag, och jag har inte gjort mycket alls. Jag har varit ute på en promenad med Mitzi, de är det enda jag gjort idag i princip, haha!

Nu ska jag gå och lägga mig, är hemskt trött!
Godnatt

xoxo♥

19 juni 2010

Idag är det kronprinsessans bröllop! Grattis till henne,NOOOOOOOOOOT! Orka med detta skit. De tar våra pengar för att gifta sig.. De kan väl betala sitt egna bröllop som alla andra människor gör..

Igår följde jag med Elin, Henrik, Alf och Anki till Sundsvall. Jag handlade ett par skor och ett par jeans :), vi hade en trevlig dag också :) Elin följde med mig till stan sedan, och vi spelade spel till ungefär halv två, tror ändå inte att att vi somnade förens efter tre någonting..

Jag skulle egentligen ha jobbat idag, men nu blev det inte så för jag hostar så himla mycket och är så himla snorig, ska inte gå in på min förkylning något mera, inge roligt för er att läsa de :)

Skor från skopunkten, 299:-




Jeans från Cubus, 399:-




Nej nu ska jag titta på Top Model Kanada.
Hoppas att ni har en bra dag! =D

xoxo♥

16 juni 2010

Idag är det onsdag. Och det var meningen att jag skulle gå ut ikväll med Cådi och Astrid, mina vänner!
Men nu är det så att jag är sjuk, och även Astrid. Igår var Cådi lite surig på oss, för att vi inte orkade, men så är livet! Orkar man inte så orkar man inte :p

Men iaf, nu sitter jag i soffan och läser lite bloggar, lyssnar på musik, samtidigt som jag sneglar lite på VM som är på tvn :p

Idag mår jag faktiskt mycket bättre än igår, vilket är positivt, skulle kunna hitta på nåt idag, men ingen vill umgås med någon som är sjuk.. Så det blir kanske att Astrid kommer hit eller så åker jag upp till Lingonvägen till henne, vi får se helt enkelt :)

xoxo♥

men

jag orkar inte vara sjuk!
Jag vill vara frisk och ta vara på dessa dagar av ledighet som jag har. Jag vill kunna vara ute och festa och träffa folk nu innan jobbet börjar. Men icke, jag ska ligga hemma och vara sjuk! Blir så förbannat less på mig själv..

Orkar inte skriva mera nu. För nu vill jag bli frisk, usch

xoxo♥

Måndag

Nu känner jag mig lite bättre i förkylningen. Ska gå och duscha nu, så kanske det blir ännu lite bättre :)

Klockan fem ska jag, Anneli och Cicci titta på bio! Det blir Streetdance 3D, ska bli roligt att se en film i 3D, de har jag aldrig gjort :) Efter filmen ska vi gå och käka, antingen på Kina eller Noj's :) Och sedan åker vi upp till Anneli och kikar på en film till ;)



Ha det bra!
xoxo♥

typiskt!

När jag vaknade imorse var jag alldeles igentäppt i näsan och kunde knappt svälja, för de gjorde fruktansvärt ont i halsen. Nu har det blivit något bättre, men känner mig fortfarande hemsk.. Så himla typiskt att jag ska bli sjuk då jag har ''semester'', som jag nu har i två veckor.. Ska även jobba på lördag!

ORKAR INTE VARA SJUK, FAN!


studenten :)

xoxo♥

..

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEEEEEN, FY FAN VAD JAG ÄR BRA, FY FAN VAD JAG ÄR BRA, FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN! =D

Igår tog jag studenten! Blev jättenöjd över presenterna, tack alla!
Jag var glad över att alla kunde komma (Dock inte Elisabeth, Herdi och Isak).
Jag var glad över att gå ut och träffa alla studenter!
Jag var glad över att nästan alla som var ut var glad (De flesta gick omkring leénde, även jag)
Jag var glad över mycker den kvällen!
Dock var jag lite småless där en stund, men de gav sig de med! :)

Idag vaknade jag halv två ungefär, då åt jag och Anneli frukost, sedan åkte vi till Harmånger, och efter det till Stocka för att hämta Anneli's bil. Sedan hämtade vi pizza och åkte hem till Anneli och käkade. Sedan åkte vi ner på stan för att titta på alla som var på balen! Jag fick se de viktigaste personerna, och alla var jätte fina! Hade dock velat se Klara, men de kommer väl någon bild, hoppas jag :)

Nu ligger jag i sängen och ska snart lägga ifrån mig datan och sova!, trött tjej..


xoxo♥

vet ni?

Imorgon tar jag studenten!!!!!

Idag har jag varit i Sundsvall och tittat på Cicci's student, var även i Stocka och firade henne! :) Hon var väldigt nöjd med presenten vi gav, och tur var väl de ;) haha!

Nej nu har jag massa att göra, och sedan ska jag lägga mig snart också! Klockan ringer runt fem imorgon, ska åka till Janine på champagnefrukost och sedan är de fest hela dagen!

Livet är en fest just nu! :D

xoxo♥

studentfirande

Igår var jag och mamma i Stockholm för att fira min kusin Camilla's student! De har lite annorlunda traditioner där. De har utspring (som även Sundsvall har), det sprang ut från Globen, för det är där hennes skola ligger, sedan träffades vi, hängde på saker och sedan bytte hon om för de skulle åka flak, och där blir de genomblöt av all öl, cider som kastas runt! haha. Runt halv sju träffades vi igen och då var det mingel en stund sedan var det mat :) Efter det var det tårta, kaffe och presentöppning. Hon blev väldigt glad över vår present, de var verkligen hennes stil :) När allt detta var klart, åkte jag och mamma hem.. Vi var hemma halv två inatt :p Jag och Mitzi sov till halv ett idag, hon som alltid brukar vilja gå ut runt tio, men inte idag :)

Om några timmar ska jag iväg och spraytanna mig med Cicci! Hoppas färgen blir bra och att de inte blir fläckigt tills på fredag då det är min tur att ta studenten =D

Imorgon ska jag och Anneli åka till Sundsvall för att fira Cicci's student, vi kommer troligtvis ha med oss Elin också :) Det blir nog roligt!

xoxo♥

7 juni 2010

Idag klev jag upp runt tio :p
Sedan jag vaknat har jag :
Gått ut med hunden
tvättat & hängt 3 maskiner tvätt
noppat ögonbrynen + färgat dom
ätit frukost
.

Nu ska jag måla naglarna och sedan platta håret + packa.
Runt sex tiden ska jag och mamma åka till Stockholm, för imorgon tar min kusin studenten! :)

xoxo♥


6 Juni 2010

Idag är det Sveriges nationaldag! 

Och igår jobbade jag sedan var jag ut. Det var en körning på jobbet kan jag lova, sprang upp och ner för dessa trappor hela tiden, hade en gäst som inte var speciellt nöjd men innan han gick därifrån log han och sa tack!, och det är de som räknas, gästen ska vara nöjd innan hon/han går ut från restaurangen! 

Då jag slutade skyndade jag mig hem och duschade och bytte kläder, sedan gick jag ner på stan. Tyvärr var det 20 års åldersgräns på Manis och kommer nog vara ett tag till... (18 åringar hade sittit ute och kastat shotglas på bilarna som åkte förbi), det är så jävla omoget! ni förstör för alla andra.. Usch! Iallafall så gick vi på August istället, där var det rätt mycket folk, eller inte just då vi kom men lite senare! Eric Saade var också på krogen, har skulle tydligen spela vid möljen idag, haha! Han är snyggare i verkligheten än på bild ;)

Just nu sitter jag och tittar på tv, de är någon konsert för att Viktoria och Daniel ska gifta sig.. 
Jag har även nyss kommit hem, har skjutsat Annsofie, Emma och Kari till Ström. jag kan säga en sak som är säkert: Jag hatar att säga hejdå, börjar nästan alltid att gråta, usch :( Imorgon åker Kari hem, och vi ska åka till honom någonting i sommar eller kanske i september :p 

xoxo♥
 
 

Fredag

Idag har jag inte gjort så mycket. Vaknade runt elva sedan var jag ut med Mitzi efter frukosten! Runt klockan tolv åkte jag ut till Gocart banan, för Roger och Kari skulle åka och Annsofie och Emma var också med! Jag skulle också vilja åka någon dag, dock vågar jag inte, haha!

Nu sitter jag hos Annsofie och Roger med Kari. De håller på att göra iordning sig nu. De ska nämligen festa ikväll :p Och jag ska vara deras chafför ;p Det är nämligen cruising i Hudik ikväll!

Hoppas ni får en trevlig kväll :)

xoxo♥


RSS 2.0