27 februari

Igår hade jag en väldigt trevlig kväll med Elin och grabbarna! :) Vi åkte runt lite på stan och hade allmänt roligt..
Just nu sitter jag hemma med Elin och väntar på att mamma ska börja med maten!! Ikväll blir det nyktert, vet inte vad vi ska hitta på. Vi får se vad kvällen har att erbjuda ;)


Söta Elin :)

xoxo♥

städ-dag

Ja så var det fredag igen! Väldigt skönt :) Just nu sitter jag i min säng och väntar på att mio ska komma med våra nya möbler. Vi har tagit bort soffan, fåtöljerna och köksbordet, så nu ser det ut som om vi ska flytta, haha! När jag slutade skolan idag åkte jag, sara och matilda ner på lansen och jobbade lite med vårat projektsrbete. Sedan åkte jag och hämtade mamma och micke för vi skulle åka och handla. Efter handlingen tog vi oss en fika på dackås :p Och nu sitter vi som sagt hemma och inväntar grabbarna från mio ;)

Imorgon kanske det bjuds på lite festligheter. Beror på om jag orkar och har lust osv. I så fall blir det nog hemma fest eller utgång, kankse båda delarna! Ha en bra kväll :)

xoxo♥

torsdag

och återigen ska jag jobba kväll på skolan. Kan ju hoppas att det går bra denna gång med :p Det är country tema så snart ska jag gå och göra flätor i håret, haha! Det dryga med dessa tema kvällar är att vi börjar skolan klockan åtta dagen efter.. Men det är sådant man får stå ut med.
Imorgon ska jag träffa brorsan på skolan, för han är nämligen där och skottar tak :p jag slutar runt elva, då ska jag ringa honom. Sedan vid klockan ett ska jag ner på stan och käka lunch med Cicci :)

nej nu måste jag börja göra mig iordning!

xoxo♥

klar

klar med maskarna. Nu sitter dom uppe på väggen :)


Före


Efter ;)

Vi ska dock snart ta bort blommorna, men vad tycker ni? :P

xoxo♥


hej!

Idag har jag ätit hemmagjord pizza, de var kanske hur gott som helst! :) Vad har/ska ni äta idag? :p
Imorgon kommer det en kille hit och ska hämta våran soffa, för på torsdag kommer våran nys soffa hem, det kommer bli så annorlunda! Lägger in bild på det på torsdag eller fredag :p

Nu ska jag ta fram spikar och spika upp afrikanska masker på väggen :p

xoxo♥


helg

Jo, vad händer i helgen? Om jag inte ska jobba så ska Cicci komma hit på fredag och klippa Malin :p Sedan åker troligtvis jag och Cicci till stocka för där ska det tydligen vara fest, men vet inte vilken dag.. Får se om jag ens följer med. Känns tråkigt att planera någonting eftersom jag inte vet om jag ska jobba eller inte, annars får jag väl helt enkelt säga nej då (!), dock inge roligt men kanske behövligt ibland.

Nu hejar vi på svenska damerna i skidskytte stafetten, hoppas hoppas hoppas!

xoxo♥

cougar town!

Har ni sett det programmet?, Courtney cox är med (Monica i vänner). Serien handlar om henne, hon är fyrtio år men önskar hon var en het tjugoåring! haha. Men om ni vill ha er ett gott skratt så kanske ni ska kika, vad vet jag ni kanske fastnar för serien? Eller så tycker ni att den är hemsk!


Jag tittar iaf på den :p helt ok!

P.S
Imorgon böjar jag klockan tio istället för åtta, tack mattan the one!

xoxo♥

OS

Jag känner att jag är hemskt skoltrött nuförtiden.. Jag går till skolan för att få närvao i princip, de är sällan jag orkar göra någonting på lektionerna. Som idag tex då skulle vi göra en uppgift men jag åkte hem och nbu har jag skrivit uppgiften på tio minuter. Det är sjukt! Jag jobbar så mycket bättre hemma. När jag får jobba i min egen takt osv. Men nu är det inte långt kvar!

Just nu sitter jag och tittar på OS. Ska snart gå och duscha och sen ska jag ligga i soffan hela dagen och bara mysa. De låter härligt va? :)

xoxo♥


måndag

usch, nu är det måndag igen!Gud vad helgerna går fort, för fort! I lördags jobbade jag, dock bara några timmar. Men får nog ihop några timmar denna månad ändå :) Nu har jag iaf säkert vikariat i sommar. Det känns hur skönt som helst, istället för att börja leta sommarvikariat nu :p

I lördags efter jobbet gick jag hem, senare på kvällen kom Thomas, Elin och Johan in till stan. Och jag valde att åka lite bil med dom, hellre det istället för att vara hemma hela kvällen. Kändes skönt att gör någonting :)
Igår åkte jag till Stocka fram och tillbaka för att hämta min telefon (som jag hade glömt i Thomas bil). Senare gick jag till Matilda och umgicks lite med henne :)

Idag har jag dock bara varit i skolan, ska nog inte göra någonting speciellt ikväll heller. Det blir väl att titta på OS kan jag tänka mig :)

Nu ska jag faktiskt lägga mig och titta på andra avenyn och sedan ska jag äta mat, är hemskt hungrig! :)


Jonas Bane ;)

xoxo♥

trött tjej!

Aaaaah!, vad jag är trött. Och klockan är liksom ett mitt på dagen, den här tiden ska man ju vara pigg! Och jag börjar jobba om fyra timmar. Snacka om att jag kommer vara trött imorgon, jag älskar att sova! haha :D



Igår var det bröllopsmmiddag, och till råga på allt så pratade kanske 8st av 34 svenska. De andra pratade engelska, med irlänsk dialekt dessutom! Tror du att det var lätt att höra vad de sa, speciellt ungarna?! Men det gick! Som tur var, var maten förbeställd :)

Ikväll är det jag, Anna och Christian som jobbar :p
Men just nu känner jag för att bara ligga och titta på tv hela dagen, haha!

xoxo♥

we are the wolrd

Lyssna på denna låt, även fast ni kanske tycker att videon är lång eller att ni hört låten förr.
När ni nu lyssnar på videon tänk på folket i Haiti, hur dom lever just nu osv.



xoxo♥

fredag!

Det är så skönt när fredagarna äntligen kommer. Så trött som jag var imorse borde man inte få vara, det var helt sjukt, usch! Nu har det blivit lite dålig uppdatering igen, men jag har inte hunnit skriva någonting.
Idag ska jag iaf jobba, börjar klockan fem, och slutar elva (?), imorgon jobbar jag också :) Det är underbart att jobba kvällar tycker jag personligen. För då kan jag sova länge och om jag vill kan jag ändå gå ut när jag slutat, that's nice :) Nu har jag nyss tittat på senaste avsnittet av one tree hill, och fy vad sorgligt det är nu, usch!

Måste städa trappan nu också. Var det redan en vecka sedan jag gjorde det? - Svar ja! Gud vad tiden går fort, den bara rinner emellan mina fingrar, och jag kan ingenting göra för att det ska gå lite saktare.

xoxo♥

outfit

Jag vet att jag är dålig på att lägga upp bilder på vad jag har på mig om dagarna. Mestadels är det för att jag glömmer bort att knäppa kort och dessutom att det inte finns någon bra spegel till att knäppa dessa kort!
Nu kommer iaf lite bilder på hur jag såg ut i söndags, när jag var ut och käkade med Anneli :)


Tröja från h&m, vitt linne från gina tricot, jeanslegins från hollywood. Till detta hade jag mina borttappade(återfunna) svarta puma skor.

     


xoxo♥




fettisdagen!

Eller semeldagen som vissa föredrar att kalla den! De flesta lunchrestauranger ska ha serverat bruna bönor och fläsk idag, för det äter man tydligen på fettisdagen. Någon som visste om den traditionen? :p

Idag när jag och mamma var och handlade så hittade vi inga semlor utan mandelmassa. Eftersom mamma (och jag) är allergisk mot nötter så valde vi att göra våra egna semlor hemma. Här kommer lite bilden som visar detta :)

(Psst, fuskade lite och köpte färdiga semelbullar!)

 såhär såg dom ut, alldeles färska var de också!

 marsansås och grädde

 

 såhär blev resultatet!

Nu ska jag snart gå och äta mat :) och till efterrätt ska jag äta en av dessa semlor! :)

xoxo♥

hemma

Sitter i soffan framför tvn, väntar på att one tree hill ska börja. Nu tänkte jag skriva lite om marsala vin och sedan svara på frågon angående Islam. Hoppas att det går fort :) Funderar även på att åka och handla någonting att äta, är jättehungrig men orkar inte laga mat nu. Så en panpizza eller någonting liknande skulle inte sitta helt fel, right? :p Nu ska jag dra. Skriver mera senare :)

xoxo♥


skolan

Usch, vad gör jag egentligen här? känner mig absolut inge pigg! Och nu när jag är klar med filmanalysen så ska jag börja läsa någonting om 1900-talets författare.. låter trevligt va?

måste dra nu jag!

xoxo♥

Middag

Åh, gud vad gott det var! Till förrätt delade jag och Anneli på vitlöksbröd med tsatsiki. Till varmrätt åt jag black-and-white och till dessert åt jag vaniljglass med hallon, till maten drack jag en cider och en drink! Det blev cirka 300kr. Vilken smakupplevelse :) haha.
Ska jobba på onsdag, fredag och lördag :)

Imorgon är det skola som gäller, är dock ledig den första lektionen, så får lite sovmorgon iaf :) Ska åka med B till skolan :)
Godnatt!

xoxo♥

snart

Nu har jag just tittat klart på the notebook igen :), den var så bra att jag måsta titta på den idag igen =D


Ni som inte sett den, så rekomenderar jag starkt att ni ska titta på den!

Nu måste jag göra mig klar, för om en timme ska jag vara nere på 49an. Jag måste byta om, sminka på mig och fixa håret :) Hörs ikväll!

xoxo♥

söndag

Igår gick de jättebra att jobba. Jobbade endast två timmar, men det var roligt! Just nu håller jag på att göra mig iordning, ska snart åka till Anneli. Ikväll ska vi gå på restaurang 49 och äta och ha trevligt :) Cicci visste inte om hon skulle med eller inte, får väl se vad hon bestämmer sig för i eftermiddag :p

Nej nu ska jag platta håret sen bär de av mot lingonvägen :)

xoxo♥

jobba

Nu sitter jag här och fördriver tiden lite innan jag ska gå och jobba. Idag blir det jobb på odd fellow, nice! Ikväll var det meningen att jag, Cicci, Anneli och kanske Malin skulle gått ut, men så blir det inte :p Både jag och Anneli är/börjar bli sjuka. Och hon ska snart åka utomlands och då vill hon ju vara frisk! Så ikväll kanske jag går till brunngatan och umgås med B. Får se hur de blir :)
Nu måste jag dra! Ha en bra dag :)

xoxo♥

lördag

Imorgon är det som sagt lördag och jag ska jobba! Skönt :) Madde ringde till mig och frågade om jag ville jobba för henne imorgon och det tackar man ju inte nej till direkt. Känner att det är lönsamt att jobba och dessutom väldigt roligt. Speciellt på ställen som jag trivs, däribland odd fellow som jag ska jobba på imorgon, trivs även jättebra på restaurang 49.
Ikväll har jag endast legat i soffan och tittat på let's dance och solsidan :p, nu ska jag dock snart gå och lägga mig. Så att jag äntligen får sova någon timme mer än vanligt inatt (annars brukar jag som sagt lägga mig senare om jag vet att jag har sovmorgon morgonen därpå)

Godnatt och sov gott :) Får se om jag hinner skriva någonting imorgon, beror på hur stressigt de blir när jag kommer hem, om jag ska ut vill säga ;)

xoxo♥


alla hjärtans dag!

Glöm inte bort det kära läsare! Nog för att det är svårt att inte komma ihåg det, så mycket som det snackas om denna dag och i varje skyltfönster hänger det hjärtan och är alla-hjärtans-dag rea. I varje bageri har dom gjort någon bakelse som ser ut som ett hjärta!
Min alla hjärtans dag kommer att spenderas med Cicilia och Anneli, vi har bokat bort på restaurang 49. Även fast det är en söndag så kommer jag dricka drinkar ochsåvidare! Men de hör väl till när man går ut och äter eller? haha!



Imorgon kanske de blir utgång på stadt. Det var Cicilia som kom med den idéen, får hoppas att vi gör idéen till handling bara! Anneli kanske ska med, kanske Malin också. Detta kommer blir roligt!

xoxo♥


helg!

Jo, säger äntligen helg! Idag har jag varit nere på stan och tagit en fika med pappa och bror. Snart ska jag, mamma och Micke gå ner på bockarna och käka mat, de är ingen som orkar laga mat här hemma idag :p

Funderar även på att åka till Göteborg i slutet av juni och titta på p!nk, hon har takida som förband. Hur roligt skulle inte det vara!? Någon som vill följa med mig? Är iallafall hemskt sugen på att se henne. Hon är ju grym!

 



Skriver mer senare :)

xoxo♥

sovmorgon

Jag älskar när jag får sova ut på morgonen. Någon som håller med mig? Idag har jag kommit på att jag vill jobba i sommar, inte bara jobba extra, utan verkligen jobba mycket. Så jag tjänar mycket pengar och kan klara mig själv. För i sommar kommer jag inte kunna luta mig tillbaka på någon och säga/kräva att jag ska få pengar. Utan om jag ska ha pengar måste jag jobba riktigt hårt för dom! Jag känner nu att skit samma om jag jobbar fyra- fem kvällar i veckan. Om jag jobbar kväll kan jag fortfarande sola på dagarna. Och det gillar jag! Egentligen spelar det ingen roll om jag inte blir riktigt brun heller, nu vill jag jobba! De känns väldigt skönt att jag äntligen fått den inställningen, förut visste jag inte. Men nu är jag helt säker på vad jag vill göra! Spelar ingen roll om jag kanske missar de flesta roliga fester, kvällar osv. Hoppas bara att allt går som jag tänkt mig nu. Har en bild framför mig om hur jag jobbar och har roligt i sommar!

Nej, nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Varför är jag alltid uppe så mycket längre när jag vet att jag får sova ut dagen därpå? Jag får liksom aldrig någon riktig sovmorgon.. Godnatt och sov gott :)

xoxo♥


onsdag

Jag hade kunnat jobba idag. Men jag sa nej eftersom jag var i serveringen hela dagen idag (dock vek jag servetter och putsade bestick hela dagen!) Men kände att jag skulle bli så trött, speciellt på fredag. Eftersom jag ska vara på lansen imorgonkväll :) De kommer väl fler jobberbjudanen :) I sommar hoppas jag att få jobba mycket ;D

Idag har jag varit och köpt blommor (till dekorationen imorgon på skolan). Sen var jag och mamma och käkade på sibylla :) Nu ska jag snart hoppa in i duschen. Imorgon börjar jag klockan tre, det är kanske hur skönt som helst :)

Ska även träffa pappa i helgen, han är i Sverige igen nu :)

xoxo♥


lets pretend we just two people and youre not better than me

Skola idag var väl helt ok. Även fast de kändes drygt att vänta i en och en halvtimme på svenska lektionen, som jag förövrigt inte gjorde någonting på.. Efter skolan hämtade jag Anneli och vi åkte ner på stan. Jag köpte en bh och en applikationsborste! De ringde från restaurang 49 och undrade om jag hade möjlighet till att jobba imorgon kväll. Jag sa nej. Eftersom jag har servering hela dagen imorgon på skolan och har en temakväll på torsdagen. Om jag hade tackat ja hade jag ju fått lite pengar men jag måste tänka lite på mig själv i första hand. Jag vill klara skolan, med hyffsade betyg eller så gott det går iallafall. Men men nu ska jag sätta mig ocg glo på tv eller nåt. Orkar inte sitta vid datorn längre nu.

 Vad får folk ut av att sitta vid datorn hela dagarna? Visst, ibland gör jag också de. men förstår inte varför. De finns ju inte mycket att göra om man inte snackar med någon på msn eller tittar på film/serie. Nog snackat om de här nu.
P.S jag börjar bli sjuk, igen!

xoxo♥


telefon

Undrar hur länge jag pratat i telefonen nu? Jag är alldeles het på örat och mobilen är kokhet. Men de är skönt, var länge sedan jag snackade med någon så länge i telefonen ;) Det var C jag pratade med, hon är den vän jag kan lita på mest och den vän jag haft med mig sedan barnsben (vaggan) De är skönt att vi hållit kontakten, även fast vi gick i olika klass 7-9 och nu går i olika gymnasium i olika städer och går olika linjer. Vi har ändå mycket gemensamt och så :)

Nej nu ska jag snart hoppa i säng. Vill inte vara lika trött som jag varit idag, usch!
Säger iallafall godnatt nu.

xoxo♥

.

Jag är sjukt godissugen!!!! Någon som kan tala om för mig hur jag ska klara av att sluta äta sånt skit?!?!
Någon som har något bra tips?

Tror fan att jag måste åka ner på stan och handla, bara liiite (a).
Usch kommer ha sådan ångest men just nu vattnas det bara i munnen när jag tänker på godis!

xoxo♥

bläää

Nu sitter jag hemma i min ensamhet och drömmer mig till en tid och plats som jag önskar att jag var på just nu. Förstår inte varför allt ska vara så svårt?! I dont understand!
Usch, de här känns inge bra. Men jag gissar att det är någonting som alla går igenom någongång i livet (?)
Blää, nu ska jag lägga mig och titta på one tree hill och drömma mig till deras värld istället, det är fan så mycket bättre än vad verkligheten är!

xoxo♥


gårdagen

Usch, egentligen vill jag inte ens tänka på gårdagen. Men nu gör jag de iaf. Började med att jag vaknade runt kvart i elva kanske när B skulle åka hem, bestämde innan vi somnade att vi skulle käka frukost då, men båda var verkligen trött så B gick bara till bussen :p Efter hon gått låg jag kvar i sängen ett tag till, efter många om och men gick jag upp för att äta frukost. Sedan var jag slö hela dagen, låg i soffan och tittade på tv hela dagen. Runt tre gick jag och duschade för vi skulle gå ut och äta. När jag var klar gick jag, mamma och micke till restaurang ming för att käka. När vi kom hem igen la jag mig i soffan (oväntat?) sedan somnade jag en stund. Gick och la mig runt halv tolv, för jag bestämde mig för att titta klart på wallander- byfåne som gick på fyran. Usch känner nu att jag skulle gått och lagt mig runt tio istället..

Nu ska jag titta i frysen om det finns någon matlåda av något slag och äta, är hemskt hungrig!

xoxo♥

fest

Nu sitter jag, Malin och Anneli och förkrökar hemma hos mig. Lyssnar på bra musik och snackar gamla minnen ;)
De blir som sagt stadt ikväll!

xoxo♥

lördag

Nu har jag precis ätit, ska alldeles strax gå och duscha sen börja göra iordning mig för kvällen :) ikväll är det 25kronan på stadt fram till tolv inatt :) Och gratis inträde innan elva ikväll, så de kommer inte bli så mycket pengar man spenderar och de är ju skönt! Tror nog att de kommer vara mycket folk ute ikväll ;) Hoppas ni ska ut, om ni inte ska de hoppas jag att ni får en trevlig hemmakväll med trevligt sällskap :)

Nu måste jag skynda mig, Malin kommer runt sju och då ska jag helst vara klar ;)

xoxo♥

festligheter

Det är just vad de kommer att bli ikväll! Vad jag vet nu är att B kommer in till stan runt sju och Anneli kommer till mig runt halv åtta tiden. Sen blir det festligheter för hela slanten! Som jag längtat efter att gå ut, kommer bli kung :) Har ju inte varit ut på flera veckor. Men jag har ju iaf haft en anledning till att inte gå ut. De är ju för att jag har jobbat och tjänat pengar istället för att gått ut och spenderat pengarna (som jag i vanliga fall inte har). haha. Nej nu ska jag börja tänkta på vad jag ska ha på mig ikväll osv. Skriver ett inlägg senare :p



xoxo♥


hmm?

Jag undrar vad som händer ikväll? Lutar mot en trevlig hemmakväll med lite gotta på magen, right? Är dock sugen på att festa, men det får bli imorgon tror jag :p Någon mer än jag som är sugen på att festa imorgon? :p



xoxo♥


fredag

Äntligen helg! Så känner jag verkligen nu. Den här veckan har gått rätt fort men nu är det skönt med helg :)
Förlåt för att jag har uppdaterat dåligt, men jag har jobbat, kommit hem sent och inte orkar, jag har inte ens orkat sätta igång datorn.. Men nu ska jag försöka få mitt blogghumör tillbaka :)
Idag vet jag inte vad som händer, ska iaf städa trappen alldeles snart sen ska kanske jag tar mig upp på lingonvägen en sväng och hälsar på Anneli :)


Såhär blev färgen i håret, klippningen syns inte så bra :p



Och här mina vänner är min tatuering! :) Vad tycker ni om den?


Skriver mer senare. Nu ska jag byta om och sen städa trappen :p
xoxo♥

hår.

Nej det blev ingen klippning/färgning av mitt hår idag. Cicci hann inte, eftersom hon hade möte på trudes efter dom stängt och sen så skulle hon åka tio över nio bussen hem. Men imorgon då jävlar :) Hoppas att det blir bra bara, slänger in en bild imorgon på hur det blev ;p Hoppas att Anneli också tar sig hit imorgon så vi kan umgås alla tre, vore ju awesome!

Nu har jag nyss fikat, te och tekaka, perfect match!
Det som återstår av min kväll det är borsta tänderna och sedan krypa ner i sängen så att jag inte är allt för trött imorgon. Usch känner verkligen nu att jag trivs med att jobba kvällar, tiden man får sova på morgonen är guld värd.

Godnatt!

xoxo♥

tisdag

Idag på skolan hände inte så mycket, men jag fick ju dagen att gå iaf :) Efter skolan skjutsade jag ner Malin och Klara på stan, efter det åkte jag till Anneli. Vi var där kanske 30minuter innan vi åkte till öster. När jag kom in dit strax före två så började Kent rita upp hur min tatuering skulle se ut, och vi snackade lite :p


Förlåt för att den är sne, men orkade inte ändra den :p

Sen var det bara att sätta igång, det tog cirka 45 minuter :) Sätter in en bild när jag har tagit bort plasten och när den läkt :) Efter jag var klar åkte jag och Anneli hem och jag käkade lite. Sen gick vi ner på stan, där köpte jag en hood tröja från gina tricot, mascara från kicks, plattång från trudes och hårfärg från trudes :p



Ikväll kommer Cicci och ska klippa och färga mitt hår + löshåret :) Tackarr säger jag till det! =D Bra att man har en vän som utbildar sig till frisör ;)

Nu ska jag kila iväg och käka, hörs senare!

xoxo♥


måndag kväll

Jo nu är kvällen här och jag ska snart mysa ner mig i sängen med min bok :) Imorgon ska jag som sagt tatuera mig efter skolan. Och efter det ska jag nog gå på stan en sväng. Hoppas att Anneli har lust och tid att följa med mig :) Tänkte nämligen testa den nya mascaran från isadora (tror jag att det var), den som har en vibrerande borste, tror ni att den kan vara bra? Ajja, sen ska jag kolla på lite andra roliga saker, hoppas jag får med mig några kassar hem :) Hoppas även på att Cicci har praktik på Trudes, vilket jag tror att hon har. Då måste jag iaf gå in och snacka med henne angående mitt hår, det är tungt, tråkigt, livlöst och absolut inte samma färg som mitt löshår, så Cicci hjälp mig!!

Nu ska jag mysa ner mig i sängen. Hörs imorgon! Godnatt ;)

xoxo♥

städ

Idag när jag kom hem åkte jag och mamma och handlade lite och tog ut pengar. När vi kom hem kände jag att jag verkligen behövde städa. Sagt och gjort jag städade mitt rum och mamma städade resten av lägenheten. Så nu är det fint och så luktar det gott här :) I mitt rum luktar det viol, har sådan där olja i mina ljusbehällare eller vad man säger ;)
Jag har även hunnit med att duscha, måla naglarna, noppat ögonbrynen och haft ansiktsmask på mig, det är så skönt med sånna dagar när man känner för att ta hand om sig själv :)

Nu ska jag blåsa/platta håret så att jag känner mig som en människa igen ;)

P.S Sara har kommit hem igen, och på heltid dessutom!!! Jag är så glad. Dessutom har hon fått en lägenhet, ni kan ju bara ana vart jag kommer hålla hus på kvällarna ;)


xoxo♥

Diket.

Idag när jag skulle åka ner till lansen från broman med Malin, Klara och Niklas. Vi åkte och helt plötsligt skrek Malin till och jag såg bara vitt, sen var vi fast i diket.. Som tur var hade jag en spade i bilen (med ett skaft som är hur kort som helst desutom) så det var bara att kliva ut ur bilen och börja skotta. Framdäcket var helt nere i diket, man såg det inte ens. Från huven var det helt täckt med snö. Efter många om och men med massa bilar som körde förbi kom det en snäll gubbe som försökte bogsera bort mig. Först testade han att bogsera så att jag skulle backa, men det gick inte alls. Så försökte vi bogsera framifrån och då äntligen kom jag loss! Det blev inte en enda skråma på bilen och det var skönt :)

Imorgon börjar jag åtta och går till tio över ett i skolan. Sen åker jag till Anneli, för att spendera lite tid. Efter det så följer hon med mig när jag ska tatuera mig :)

-2 dagar kvar! (om man räknar med imorgon då) :)

xoxo♥

RSS 2.0