usch

Fy fan, varför är det så jävla kallt ute hela tiden?! Jag kan med gott samvete säga att jag hatar vintern! Visst det kan vara mysigt med snö ibland, men inte i dessa mängder och i denna kyla.


mysig bild med mycket snö.

Nu har jag precis kommit hem från lingonvägen, där jag har umgåtts med Anneli. vi har tittat på film, tittat på tv och snackat skit, i like it! :) nej nu ska jag återgå till att inte göra någonting alls!

Imorgon börjar en ny vecka, nya bekymmer och nya möjligheter, have fun!

xoxo♥

söndag

Finns det någon tråkigare dag än söndag? Idag klev jag upp runt tolv, det var så himla skönt att sova ut på riktigt, även fast jag var hur trött som helst när jag vaknade så kände jag att jag måsta kliva upp för att få denna dag att gå :p
Jag och mamma har varit och skottat fram bilen, även åkt en sväng med den.


Cicci och Anneli :)

Nu ska jag snart äta lite mat, sen ska jag bege mig till lingonvägen för att spendera det sista av dagen/kvällen där med Anneli :) Skulle ju ha städat mitt rum idag, men det pallar jag faktiskt inte även fast jag just nu sover i en svinstia känns de som, usch!

- 3 dagar kvar!

xoxo♥


lets pretend we just two people and youre not better than me

Nu sitter jag här igen! Jag har iallafall fått i mig frukost och städat trappen :). Nu ser jag att jag skulle verkligen behöva städa mitt rum också, men frågan är orkar jag verkligen det? Skulle även behöva gå ner och skotta fram bilen.. I och för sig så är mitt rum hemskt litet, men de tar ändå sin lilla tid, för jag måste flytta saker ut i rummet för att få plats med dammsugaren, haha! Nej, tror att jag väntar med städningen av mitt rum tills imorgon :p



Nu ska jag hoppa in i en varm dusch och duscha läääänge :) Det är cirka tre timmar kvar tills jag ska börja jobba, innan dess ska jag duscha, skotta fram bilen, ta en sväng så att bilen hinner bli varm, äta och helst av allt vill jag inte stressa :)

Duschen skriker på mig! :p

xoxo♥


take the gun and count to three.

Godmorgon! Idag är jag hemskt slut i kroppen måste jag erkänna. Men då ska vi inte snacka om på kvällarna när jag kommer hem från jobbet och tar av mig skorna och sätter mig ner. Det kan vi kalla slut kropp! Just nu sitter jag i sängen och ska snart äta frukost!, senare ska jag duscha, efter de ska jag försöka få fram bilen i detta vädee. Klockan fem ska jag vara på jobbet igen! :)
Jag hade lovat Anneli att vi skulle gå ut eller iaf gå på Mani's. Men det är skönare att tjäna pengar istället för att spendera dom :) Anneli, vi tar det en annan gång, right? ;)

- 4 dagar kvar!
NU: Frukost!

xoxo♥

stressad

Det är mitt eget fel att jag är stressad! Kände att jag bara måsta titta på det nya one tree hill avsnittet innan jag måsta gå till jobbet. Men nu är jag påväg iaf :)



Hörs ikväll :)

xoxo♥

jobb

Måste börja med att säga förlåt till den dåliga uppdateringen på sistonde, men jag har faktiskt inte hunnit.. I onsdags gick jag i skolan till tre, började jobba klockan fem. Igår började jag klockan två i och slutade runt halv elva(?) och innan de så tränade jag med mamma. Idag skulle jag ha gått i skolan till elva, men jag kapade dom lektionerna och börjar jobba klockan fem ;P

Just nu sitter jag hemma och väntar på att Anneli ska höra av sig, så vi kan gå på stan :) Det är väl typ det enda som händer idag, förutom jobb då :p
Vad händer imorgon tro?, några förslag? :)

-5 dagar kvar.

xoxo♥


Rihanna

Just nu sitter jag hemma och har skrivit lite på filmanalysen vi skulle göra. Orkar inte göra den i skolan. Men nu kände jag att jag behövde en paus, och det förtjänar jag också :)
Nu har jag en fråga till er därute. I dryckeskunskapen ska vi fördjupa oss i en dryck och skriva fakta om den, ca 1-2 sidor. Vad tycker ni att jag ska skriva om för dryck? - Jag tänkte på cider, men vet inte om jag är så intresserad om hur man gör de osv. Viner finns de ju hur mycket som helst om, hmm, svårt!
Nej nu ska jag återgå till att inte göra någonting. Den där filmanalyser fortsätter jag med någon annan dag :)

Har ni tänkt på hur Rihanna har förändrats genom åren, de har iaf jag. Förr vad hon en oskyldig liten flicka och nu är hon en tuff brud ;)


Unfaithful, 2006




Stut up and drive, 2007


Rehab, 2008




Russian roulette, 2009



xoxo♥


skola?

Hmm, blir så less på dessa håltimmar. Vissa tycker det är skönt andra inte, jag tillhör den grupp av människor som inte tycker att det är skönt. De är endast tråkigt, jobbigt och drygt! Just nu sitter jag hemma för jag tänkte käka lunch hemma, men tyvärr finns de ingenting gott i kylen/frysen. Vad gör man då?
Vi slutade dryckeskunskapen 10.35 och börjar nästa lektion 12.30, är de inte fööör lång håltimme tycker ni? Jag lider med dom som inte bor i stan som måste gå på stan eller göra någonting annat vettigt i dessa timmar! Usch!
Dessutom känns det inge bättre att vi har 50 minuter svenska som vi väntar på i ca två timmar. Och vad gör vi på våra svenska lektioner?`, jo tittar på film. Ovärt?- Ja!
Nej nog om mitt hat mot håltimmar..

Nu ska jag kolla en extra gång i kylen/frysen är så hungrig så någonting måste jag få i mig..
Hörs senare!

xoxo♥

måndag

Förr gillade jag mina måndagar, började åtta och slutade halv tolv. Men nuförtiden börjar jag åtta och slutar fyra, med två timmar håltimme, men tror att vi förhandlade oss till att vi börjar tolv till kvart i två istället, de skulle vara hemskt skönt iaf :)

Idag var vi på mio och tittade på möbler, vi beställde lite nya saker :) När jag var där ringde restaurang 49 och undrade om jag kunde jobba onsdagkväll och fredagkväll. Lite extra pengar tackar man inte nej till :) Min vecka kommer se ut på följande sätt: Imorgon börjar jag åtta och slutar tjugo i två, bio med Anneli halv sju. Onsdag börjar jag åtta och slutar tre, börjar fem och slutar runt tio, elva(?) på 49:an. Tordag börjar jag två till tio eller elva. Fredag börjar jag åtta och slutar kvart över elva, börjar fem och jobbar till elva ungefär! Snacka om att jag kommer vara trött på lördag, sjukt! Men vafan man lever bara en gång :) Sen på lördag kanske jag ska ut med Carro, men får se hur de blir med det nu när jag ska jobba osv :) Hade även bestämt att jag skulle ut på onsdag med massa från klassen och Cicci och kanske Anneli, men tror att jag tackar nej till utgång då faktiskt!

Nej nu ska jag lyssna på musik och bara vara :) Ha en bra kväll!

xoxo♥

Rest in peace

Jag skänker en tanke åt Andreas strömlunds familj och vänner. Det är hemskt de ni måste genomlida. Personligen kände jag inte Andreas, men jag hade träffat honom några gånger. Usch, det är overkligt och hemskt! De flesta säger att det var självmord men det kan man aldrig vara riktigt säker på, men de är klart att man måste spekulera i det, även fast man inte vill tänker man ändå på de. Vad som skulle kunna göras bättre osv osv. Men jag tror ändå att Andreas hade ett bra liv, dock allt för kort! Rest in peas Andreas strömlund 24 januari 2010



xoxo♥

texas

Det var hur god mat som helst på taxas iaf :) Jag hade aldrig varit där förr, men de är verkligen värt pengarna :) Efter vi hade varit på texas gick vi på manis för att ta en drink. Kvällens drink bestod av: Minttu, bailys, varm choklad och vispad grädde, den var perfekt som after dinner för oss :) Jag orkade dock inte dricka upp min så de sista delade mamma och micke på ;p
Nu sitter jag hemma i mysbyxor och har precis bokat biobiljetter till mig och Anneli på tisdag, vi ska se snabba cash :)

xoxo♥

Lördag

Jo idag är de lördag och jag, mamma och Micke ska gå och käka på texas ikväll! har aldrig varit där förut så det ska bli roligt :)
Just nu tittar jag på Brooke knows best på mtv :)

Igår tittade jag, Anneli och Cicci på L.A Gigolo


och på I love you man


xoxo♥

kväll

Min kväll kommer spenderas hemma hos Anneli med henne och Cicci! Vi ska handla godis och hyra film, tackarr! Vänta er inte så mycket mer uppdatering från mig ikväll ;)

Nu ska jag platta håret så jag är klar att åka när Cicci kommer till stan ;)

xoxo♥

helt sjukt!

Tyvärr kan jag inte berätta vad de är som är så sjukt, men ni kan ju säga grattis iaf :D
Förlåt för den dåliga uppdateringen. Igår hade jag, Matilda och Sara vinprovning, och de gick hur bra som helst! :D Ikväll ska jag troligtvis umgås med de bästa, Cicci och kanske Anneli? :)

xoxo♥

fan

Nu har sverige förlorat två matcher i rad! Igår mot slovenien och idag mot polen, fan. Jag förstår inte, dom spelar as bra första tjugo minuterna i första halvlek och samma i andra. Nej usch nu är jag på dåligt humör.

 

Imorgon väntas en heldag på lansen. Först skola, sen vinprovning klockan sex, hoppas de går som förväntat :)
Nu väntar sängen på mig :)

xoxo♥

less!

Nej usch vad jag blev less helt plötsligt. Vet inte varför? Jag känner mig allmänt dålig bara.. Just nu skulle jag verkligen behöva lite Cicci & Anneli tid, då skulle jag nog bli glad igen! Men de får vänta till helgen, för då ska vi nog på bio :) Jag känner även att jag inte kommer så braöverens med folk i klassen. Vet inte varför där heller, känns som att jag tröttnat på dom bara, nu sitter jag inte här och säger att jag inte gillar någon i klassen, för de gör jag, de är inte frågan om de.

Nu ligger jag i sängen och känner mig allmänt less och TRÖTT! Jag skulle kunna somna nu på en gång! Men ska iaf försöka att skriva klart detta inlägg och sen ska jag duscha, men efter de kan jag kanske få sova, bara en liiiten stund (a) Som sagt duschen nu annars somnar jag här..

xoxo♥


som jag väntat

Nu har jag nyss tittat på senaste one tree hill avsnittet. Hur bra som helst var det iaf! Sjukt skönt att det äntligen kom ett nytt, som jag har väntat. Sedan innan jul :o

Nu ska jag snart käka, pannbiff potatis och sås. Mums! :)
Hörs senare ;)

xoxo♥

krasslig

Krassling är ordet som passa bra om hur jag mår idag. Jag fryser lite, är lite trött och har lite ont i halsen, alltså krasslig! Men känner mig betydligt bättre idag än vad jag gjorde igårkväll och imorse, fy!

Pratade nyss med pappa i telefonen, han och brorsan skulle tydligen in till stan, för bror skulle in på en trafikskola. Jag håller mina tummar och tår för att han orkar ta sig igenom studierna som har med körkort att göra och att han klarar det. För jag vet att han kan de bara någon är där och puschar honom och att han själv känner att han klarar av det :) Iaf skulle dom komma upp och hälsa på innan dom åker hem igen, skönt att träffa dom igen :) Pappa åker ju hem till Estland redan imorgon.

xoxo♥


Idrottsgalan

Jag har nyss tittat klart på idrottsgalan, dock missade jag typ hälften? Men jag såg iaf att allas vår Zlatan ibrahimovic fick pris som årets manliga idrottare och att Helena jonsson fick jerringpriset, grattis till er och till alla andra idrottare!

Nu är jag på väg i säng, ska läsa en stund innan jag somnar. Imorgon ska jag åka till lansen till klockan tio även fast jag börjar halv ett, haha! Men vad gör man inte för skolan? Hoppas dock att de händer någonting roligt till helgen, orkar inte ha en till hemmahelg. Vad ska ni göra? :)


xoxo♥

usch!

Nu siter jag i min säng och fryser som aldrig förr! Har mjukisbyxor,tjocktröja, tjocksockar och täcke på mig ändå fryser jag.. Fan, jag får inte bli sjuk nu, inte den här veckan. Har för mycket jag ska hinna med. Ska vara på lansen tidigare imorgon för att arbeta med projekt. Onsdag ska vi stanna på lansen efter skolan och jobba med projekt. Torsdag är våran dag då allting ska fungera och vi ska genomföra vårat projekt. (jag som hatar att prata inför folk, hoppas det går bra ändå)nej nu har jag inte tid att bli sjuk.. Finns det ingen superdryck eller liknande så att man slipper bli sjuk? :o Isåfall skulle jag dricka den varje dag hur äcklig den än var! Jag hatar att vara sjuk, är sjuk 9 månader av 12 ungefär, inte coolt!


Jag och Cicilia på nyårsafton :)

xoxo♥

@Anneli

Just nu sitter jag i Anneli's säng och skriver på hennes minidator. Känns äckligt som fan att skriva på den när man är van en ''normal'' dator. Just nu sitter hon och käkar så då kan jag passa på att uppdatera er lite ;)
Är det ingen mer än jag som är sugen på en riktig hemmafest eller en riktigt rolig utekväll?
Det kanske lutar mot någonting sådant i helgen som kommer, även fast min ekonomi inte tillåter de. Men vafan, man lever bara en gång, right? :)

slängere in en bild på mina bästa!


Skriver mer när jag kommit hem :P

xoxo♥


Klar!

Nu har jag storstädat mitt rum och med det menar jag dammtorkat överallt, dammsugit, torkat golv,bytt sängkläder och städat toaletten! Nu luktar mitt rum körsbärsblommor av doftolja jag har i mina behållare eller vad man säger (?)

Före


Efter


Hylla



    

Den här lilla asken fick jag i julklapp! Carolina gynning's Go girl! Luktar hur gott som helst och så ser asken härlig ut på nåt vis ;) 
Nej nu ska jag åka till Anneli :) Först: Ta fram kyckling ur frysen. 

xoxo♥


Nelly.com

Jag måste bara passa på att tipsa om nelly.com, de har hur mycket rea som helst, 50-80%! Skor för 199:- liksom. Skulle vilja klicka hem hur många som helst, men budget tillåter inte ens en liten summa pengar just nu. Tyvärr!!

Ex. Den här snygga enkla skon kostar 299:-



Ex. Denna tuffa skon kostar 249:-


Nu tycker jag att ni klickar in en på nelly.com och beställer hem någonting! :)

xoxo♥

hemma.

Kom nyss innanför dörren, sköna måndagar måste jag erkänna att vi har :), börjar fem över åtta, har rast mellan tio och tjugo i elva och slutar halv tolv. Håller ni inte med mig? :)

Nu tänkte jag lägga mig och titta på "Sommaren med Göran" sen kanske "2012" om jag orkar :)

Hörs senare ;)

xoxo♥


min ork är slut..

Ja, min ork är slut för nu har jag suttit vid datan hela dagen, usch! Som det ser ut nu kommer jag inge längre med mitt arbete, tråkigt nog. Hittar inte informationen jag behöver, mamma som skulle hjälpa mig åkte till Mickes mamma och där har dom varit länge nu. Om jag känner henne rätt kommer hon inte orka sätta sig och hjälpa mig nu, typiskt!


Här har jag tillbringat min dag!

Nu säger jag godnatt till pluggandet och till er, sov gott :)
Update: Nu är jag äntligen klar! Ni anar inte hur skönt det är :) Nu ska jag titta på Johan Falk- Vapenbröder(igen) sen ska jag sova!

xoxo♥

plugg

..Jo de är vad jag har hållit på med hela dagen känns de som? Ändå är jag inte klar, har en fråga kvar som jag ska skriva om och sen analysera. Men kan säga att jag är på mycket god väg att bli klar idag. Skulle vara så skönt att kunna bli klar med detta idag och skicka det till läraren ikväll :) Skulle iofs kunna skriva ut det hemma och ge det till henne imorgon, men de är skönare att skicka de bara!

Nu sitter jag här nyduschad och lyssnar på musik på spotify, Underbart!
Mitt hår ligger och torkar på sängen nu, det har jag också tvättat. Haha vad stört de låter!

''mitt hår ligger och torkar på sängen''




xoxo♥

Skidåkning

Jo de är mycket sånt på tvn just nu. Jag gillar den sporten faktiskt :) Men idag måste jag faktiskt slita mig från tvn och göra lite reliogionsarbete. Tänkte sätta mig och göra det nu, så kan jag bara vara resten av dagen, skönt!
Hörs efter pluggtiden ;)

xoxo♥

tre saker ni inte visste om mig.

1. Jag har våldigt svårt att prata om känslor. Jag tycker inte om att prata om känslor, speciellt inte mina egna känslor. Jag vet inte varför och jag tycker att det är väldigt jobbigt i vissa lägen. Som tex när min pappa ringer och säger att han saknar mig, då kan jag bli tårögd för att jag saknar honom också fast jag inte kan säga de. Det konstiga är att jag kan skriva till någon massa saker jag inte skulle kunna säga, och då kan jag stå för det även irl. Hur jobbigt som helst är det iaf. Vet inte varför de har blivit som de blivit men sån är jag och jag måste försöka ändra på det.

2. Jag tänker för mycket. Oftast när jag träffat en kille eller en vän (som jag inte känner så bra) så kan jag tänka på det i flera dagar, de kommer speciellt på kvällarna när jag ska sova. Då kan jag tänka vad jag vill säga till den personen men jag vågar aldrig göra de. (Punkt ett) Jag tänker även en massa på saker jag absolut inte kan förändra, sjukt!

3. Jag trivs inte med mig själv. Jag vet att bara jag själv kan göra någonting åt det. Jag måste börja acceptera mig själv som jag är och som jag ser ut. Men det är mycket jag skulle vilja ändra på. Och det ska jag verkligen försöka med också! Wish me luck!



xoxo♥

Godnatt.

Jag har nyss fått veta att Sara troligtvis kommer hem till Hudik snart, och de är jag väldigt glad över! Har saknat henne så mycket. Plus att hon troligtvis ska få en lägenhet i Hudik också. De känns också skönt :)


Här är en trött men väldigt rolig Sara som gjorde ett par "spion" glasögon inne på donken i Sundsvall ;)

Just nu går det någon film på tv3, orkar inte titta vad den heter, men dålig som fan är den iaf! Därför ska jag nu gå och lägga mig och läsa lite.
Läser en bok som heter Inspärrad, den handlar om ett barn som blir skickad till en ungdomsvårdskola efter att ha varit på olika barnhem. Hon ska tydligen ha blivit utsatt för den kända inspärrningsmetoden. Jag har inte läst så långt i den ännu. Men återkommer när jag läst ut den :)

Godnatt!
xoxo♥


Benknäckargänget

Den filmen går just nu på tv3! jag har sett den förr, men tittar gärna på den igen, den är bra tycker jag. Den handlar om fångar på ett fängelse som ska spela en football match mot vakterna och så är den rätt komisk då och då :) Tex en stor svart man som tydligen ska vara farlig börjar gråta när en vit farlig kille sparkar ner honom så att den svarta mannen bryter näsan. haha!

Jag skjutsade nyss ner mamma och micke till folkan, nästan nyktra(?) Mamma hade druckit en flaska vin och micke hade druckit några öl. Men hoppas dom får trevligt ändå :) Jag skulle ju plugga idag men sparar de till imorgon istället och då måste jag verkligen ta mig i kragen och göra det!

xoxo♥

mätt.

Varför ska jag nästan alltid bli övermätt. Tror att jag måste dra ner på maten, äta en normal portion. Jag personligen tycker att det är en normal portion jag äter. Fast jag har nog töjt ut magsäcken en del på sista tiden.. En sak till, jag blir oftast riktigt mätt först när jag ställer mig upp! Och då blir jag jätte mätt istället, trist!
Nog snackat om mina matvanor! haha usch.

Mamma och Micke ska som sagt ut senare ikväll. Och jag ska nog snart sätta mig och plugga, får se hur de går med det egetligen. Har noll ork till att plugga egentligen. =o Jag har börjat bli lite festsugen nu men jag tänker inte gå ut med mamma,Micke och Janet. Då stannar jag hellre hemma :)

xoxo♥


Ludacris

Måste bara slänga in den här låten innan jag ska hoppa in i duschen. Tänk på texten när du lyssnar på låten. En bra och sann text!



xoxo♥

Min dag.

Idag blir det en ta-hand-om-mig-själv dag :) Just nu har jag en ansiktsmask på mig. (säger man så?), när jag tvättat bort den ska jag duscha länge, raka benen och andra ställen, klippa och fila naglar, sen måla naglarna! Kanske blir ett fotbad senare. Sånna här dagar gillar jag :)
kanske uppdaterar mer senare :)



xoxo♥

Lördag!

Jo, det är lördag idag och jag ska nog bara sitta hemma ikväll med. Jag gillar de :), mamma ville ha med mig ut men känner absolut inte för att dricka :) Så blir ensam hemma ikväll :p

Outfit (från i veckan)
Förlåt för de dåliga bilderna, hoppas ni har överseende ;)


Jeansleggins: Hollywood. Linne: Gina tricot. Kofta: Gina tricot. Armband: Dollar store.

.
Jeansleggins: Hollywood. Linne: Gina tricot. Tröja: Hollywood. Kofta: Vero moda.
Armband: Dollar store.

xoxo♥

Godnatt

Nu har Malin precis åkt härifrån, hon skulle skjutsa nå folk :)
Har lagt ifrån mig pluggandet för idag, ska fortsätta imorgon. Måste ta itu med det där. Känner att det inte är någonting som kommer bli gjort i skolan annars. I skolan är jag så okoncentrerad så de finns inte, orkar inte längre! Känner mig även rätt kluven för att ta studenten och hela den biten.
Fördelar: Slippa skolbänken, slippa läxor (vi har inte så mycket, men slippa de få läxor vi har), kunna göra vad man vill när man vill.
Nackdelar: Jobb? jobb? jobb?, rutiner?

Ska passa på att hälsa alla som ska ut ikväll att ha en trevlig kväll och välkommen in i dimman (borde vara inne/påväg in i dimman vid det här laget). Själv sitter jag hemma i shorts och tshirt och ska snart bädda ner mig med en bok i handen. Skulle ha varit trevligt att gått in i dimman ikväll, fast känner ändå att det är nog inte så mycket jag missar utan de är väl samma gamla vanliga folk ute, samma stämning, samma musik mm. Känns nästan mer värt att sitta hemma och ta det lugnt och framförallt spara pengar! De kan jag ju säga är ett stort plus! Jag måste bla. spara pengar till min tatuering som äger rum om 18dagar! Nej nog snackat om denna kväll.
Imorgon är det nya tag som gäller!
Hörs imorgon!

Slänger in en låt av the baseballs, godnatt♥


xoxo♥

Plugg en fredagskväll?

Jo de är just vad jag har hållit på med, hur rolig är inte jag då? Jag pluggar religion, även att det är ett arbete som jag egentligen inte behöver göra. Men om jag vill ha högre betyg så skulle jag göra den. Och då kunde jag ju lika gärna göra lite på det idag eftersom jag inte hade annat för mig. Fortsätter imorgon :)
Just nu är Malin här på besök, de gillas!

xoxo♥


Hemmakväll

Åh ikväll ska jag bara vara hemma, ta det lugnt och titta på tv :)
Nu har jag precis kommit hem efter att ha varit på coop och handlat med mamma och micke :p Anneli kanske kommer hit ikväll om hon inte ska ut med Cicci.

Tittade på bilder från Oman för ett tag sen! Det såg så härligt ut. De hade varit cirka 30grader i skuggan varje dag. De skulle man inte tacka nej till när man bor i detta vinterlandskap :p
Uppdaterar senare :)

xoxo♥

skolan

Just nu sitter jag i skolan. Har gjort klart två menyer till våra kvällar! :) Nu ska vi snart gå på pulsen och käka lunch! Klockan ett ska en el lärare från broman komma hit och snacka med oss. Slutar klockan tre idag..

När jag kommer hem får jag träffa mamma och Micke iaf, de kom til Hudik runt nio tiden imorse :)

xoxo♥

kväll

Nu är första programmet av Made in Sweden visats på tv. Det var väl ett helt okej första program! De kan bli lika bra som det var när Kim och Janet var med. Fast det återstår att se i och för sig :)

Kan ni tänka er att Kim var en vanlig kille som jobbade på någon däckfirma om jag inte minns helt fel. Tycker verkligen om hans röst :) Janet var väl också en helt vanlig tjej med bra röst och talang. Nu har dom skivkontrakt och deras låtar går (gick?) på radion :)  Enjoy the good music :)


Janet Leon- Heartache on the dance floor




Kim fransson- Hardest lesson


Nu är det glee på tv, tycker det är rätt tråkigt program men tittar ändå, haha :p
Nu ska jag gå och lägga mig, för jag är rätt trött, de är skönt att lägga sig när man är trött för en gångs skull :)


Internet

Är det inte rätt coolt att det kan funka så bra som det faktiskt gör?! Här hemma kör vi med trådlöst och det funkar hur bra som helst, de är liksom ingen idé att försöka sig på att förstå hur det egentligen funkar!
Men just nu måste jag klaga lite på mitt internet, det funkar oftast, men ibland funkar det inte alls..

Nej nu ska jag titta på Made in Sweden. Hörs efter det ;)

xoxo♥

less

Idag har jag inte gjort så mycket! Jag kom hem från skolan, skjutsade hem Elisabeth och Isak till Bollnäs. Nu har jag precis kommit innanför dörren. Det står en bil på våran parkering, så jag stårjust nu felparkerad, less jag blir!! Jävlar om jag får parkeringsböter nu!

Nu ligger det en pizza i ugnen och väntar på att bli uppäten, mums!
Ikväll ska jag titta på Made in Sweden.
Skriver mer senare. Nu: Äta

xoxo♥

Tack!

Sitter just nu och tittar på Johan Falk- De fredlösa!
Måste bara slänga in ett stort tack till Cicci som har fixat min blogg, den blev jättefin, eller hur? =D 

xoxo♥

Tv

Just nu sitter jag och tittar på tv, de är one tree hill! Snart ska vi äta mat :)
Idag på skolan jobbade vi med att ta ut olika viner till olika maträtter, till våra kvällar! De var svårt som fan.. Men ändå roligt på något vis :)

Igår när jag skrev låten så glömde jag att lägga in videon :p Så jag gör de väl nu då :)
Enyoj!

xoxo♥

film!

Jo, nu blir det film! Jag har typ blivit beroende av att titta på film på kvällarna. Förr tyckte jag inte alls om att titta på film, men nu gör jag det :) Nu är Matilda här också, de gillas! :)

Skriver mera imorgon. Nu: film ;D

xoxo♥

livin on a run

Matilda satt och lyssnade på den låten idag på skolan, den är hur bra som helst! :)

livin' on the run- Scott grimes

Nu har jag och syster nyss ätit, stuvade makaroner och korv :)
Jag bokade tatueringstid hos kung kent idag, så om 21 dagar ska jag bli gaddad för livet, längtar! :)
Ikväll ska vi titta på någon mer Johan Falk film :)
Skriver mer senare!

xoxo♥

Johan Falk!

Efter att Isak har lagt sig (som är väldigt snart) ska jag och syster sätta igång Johan Falk- vapenbröder. Hon har inte sett den och jag kollar gärna på den igen! De är nog den bästa utav Johan Falk filmerna enligt mig (y)!
Ha det bra, skriver mer imorgon :)

xoxo♥


one tree hill

One tree hill är den bästa serien jag någonsin följt! Det har gått 7 säsonger(7:e håller på nu) och sen jag såg första programmet var jag fast! I serien finns allt, romantik, upp & nergångar, hemskheter, otrohet, familjepromblem behöver jag säga mer? Just nu sitter jag och tittar på säsong 3 som går på 5:an måndag- fredag :)



Nu ska jag snart hänga tvätt! Har städat trappan idag iaf :) Imorgon eller på onsdag ska jag nog städa lägenheten tills mamma kommer hem :)

xoxo♥


Hemma!

Nu är jag hemma igen efter att ha spenderat nästan hela dagen i Stocka! Vi har haft det trevligt :p
Nu ska jag ta bort nagellack från mina naglar sen ska jag hänga tvätt :p

Imorgon börjar skolan! Yippie, NOOOOT. Men det är bara att hålla ut, för snart tar jag studenten :)
Imogon ska jag även städa trappan och tvätta det sista ;p

xoxo♥


Söndag.


De är just vad det är idag, söndag! Det spelar ingen roll om det är lov eller om det är en vanlig ledig helg så är dom lika tråkiga. Söndagar har blivit som en dålig dag för mig! Jag känner mig tråkig, orkar inte hitta på någonting heller, för det är ju söndag liksom (?). Sjukt!
Usch jag gillar inte söndagar!

Nu ska jag, Elisabeth och Isak snart åka till Stocka. Måste vänta tills tvätten är klar och tills Isak vaknat :p

Nu pep tvättmaskinen att den var klar, så måste hänga tvätt nu! skriver mer ikväll :)

xoxo♥

Zack and Miri make a porno!

Haha, måste bara varna er. De är nog ingen film ni vill titta på under en dejt eller kanske inte ens när ni är tillsammans med någon. Den var lite roligt, men ändå inte! Jag skulle personligen inte rekommendera den till någon!

 

xoxo♥

film!

Jag tittar inte mycket på film, men när jag väl ska göra det kommer jag aldrig på nå filmer jag vill se..
De skulle vara skönt att ha typ 5-6filmer på datorn så att man bara kunde slå igång en när man blir sugen :)
Filmtips är alltid bra att få ;)

Ikväll tror jag att vi ska titta på Zak & Mirri make a porno, de är en romantisk komedi, de gillar jag :)

xoxo♥


tacos!

De är just vad jag ätit idag, alldeles nyss om jag ska vara korrekt! Nu är jag så mätt så att jag skulle kunna ta kniven och skära av en del av magen, fyfan!

Ikväll ska jag och Elisabeth titta på film. Vet inte om de blir Rolandz eller om jag ska ladda hem någon :p



Imorgon ska vi åka till Stocka. Och på måndag börkar jag i skolan igen, usch! Som tur är tar jag studenten snart! Hoppas att jag får jobba lite mer på 49:an så att jag kan tjäna ihop pengar till att åka utomlands och jobba eller bara ta semester =D!
Skriver nog mer ikväll :)

xoxo♥

Nyårsbilder :)

Här kommer lite bilden sedan nyår!



   

   

   

   

   

 

:p

xoxo♥

Hemfärd!

Igår tittade jag och Elisabeth på Avatar, den var grymt bra (även fast vi inte tittade med 3d glasögon haha!). Fast lite lång kanske?, 2½timme. Om vi hade börjat titta på den lite tidigare så hade den inte kännts som att det var så lång!

Imorgon ska vi åka ut till Stocka för att hälsa på Annsofie och Emma ;p

Snart ska vi åka hem! Isak ska sova lite nu först bara :p

xoxo♥

spotify!

Vad kan vara bättre än Spotify? :O -Jo Voddler! haha. Nej men seriöst nu då, personligen tycker jag att spotify är det bästa av det bästa! Funkar på alla datorer, har man fått en inbjudan så är man med. Enkelt och gratis! :D
Jag skulle även vilja ha voddler, samma sak fast med film, me like!

Nu sover Isak, eller snart iaf ;p Vi ska snart dra igång en film, imorgon ska vi åka och titta på skor och gå en sväng på posten tror ja :p Hoppas jag hittar skor jag vill ha till ett billigt pris!
På lördag drar vi hem till Hudik :)

xoxo♥

Isak 1 år!

Gud vad tiden går fort! Idag fyller Isak 1 år. Han är så söt och gosig :)




Idag vaknade jag runt halv elva kankse(?). Sedan åt jag frukost och sen kom Kristin och hennes mamma för att gratta Isak på hans första stora dag :) Snart kommer det nog fler folk som vill vara med på hans dag :)
Elisabeth städar för fullt nu :) Ha det bra!

xoxo♥

trött..

Nu har jag och Elisabeth nyss ätit, lasagne! hur gott som helst var det!
Ikväll ska vi kika på film och äta lite götta, var länge sen nu :p
Skriver mer imorgon!
Klockan sju imorgon går mammas plan!

xoxo♥

Bollnäs!

Idag är det onsdag och jag är i Bollnäs hos min syster Elisabeth!
Jag åkte runt tolv hemifrån, och det var j'vligt halt efter vägen kan jag lova! Tur att det var sol så att jag såg hur halt det verkligen var, annars skulle jag nog ligga i diket nu..

Inatt åker mamma och micke till Oman! Mamma hade lite resfeber när jag var på hennes jobb och sa hejdå innan jag åkte :p

:p
slänger in en bild sedan nyår :)

Hörs senare!

xoxo♥

Nystart 2010!

Nu har jag bestämt mig för att jag ska börja skriva igen. De blev dåligt med det i slutändan! Men nu ska det bli ändring. (hoppas jag)

I lördags jobbade jag, och själv dessutom har aldrig gjort de förr! Men det gick bra, tiden gick hur fort som helst och de gillar jag! Jag säger inte att jag ogillar när tiden går sakta heller, men de är skönt när de varit en stressig dag och man känner sig nöjd med det man gjort.

Imorgon tar jag bilen och åker till Bollnäs! Där ska jag umgås med Elisabeth,Isak,Ullis,Elicia och Philip. De känns bra att kunna ta sig ifrån den här hålan en stund! :)

Imorgon natt åker mamma och micke till Oman, salalah eller vad det hette. Ett sånt land där kvinnorna måste dölja armbågar och knän! Vet inte om jag skulle vilja åka till ett sånt land. Men de är äldre än mig, och de är nog inte ute efter att festa direkt. Dom kommer nog få se en hel del :)

I Juli (tror jag att det blir) åker jag, Alibaba och Cicci till Ayia napa igen, har suttit och tittat på resor nu, måste ju vara ute i god tid :)

Undra om jag ska fråga Cicci om hon kan göra en design på bloggen, jag kan verkligen inte sånt, men hon är duktig och hon tycker det är roligt dessutom :)

Nu ska jag iaf dra mig, ska kika på en film sen ska jag sova så att jag orkar åka rätt tidigt imorgon, ha de bra!

xoxo ♥

RSS 2.0