valborg

Ååååh vad gott det var med grillat! Som jag har längtat :) vi åt iallafall fläskfilé (med en jättegod marinad på) och potatisgratäng :)

Nu har vi suttit ute och pratat väldigt länge, det blev så kallt så jag måsta gå in, haha!
Cicci håller på att göra iordning sig nu iaf, så snart ska hon fixa mitt hår, i love when she do that :) Vi vet ännu inte vad som händer ikväll. Men det blir väl att åka till Stocka en sväng, sedan kanske vi åker tillbaka till stan och går på någon fest här! Det märks vad kvällen har att erbjuda, klockan är bara barnet :) Jag har endast druckit cola så ikväll är det jag som kör :)

Ha en trevlig Valborg! Var rädd om er! :)
xoxo♥

Ikväll blir det grillning!

Nu sitter jag och lyssnar på musik. Om en timme kommer Cicci hit och ska duscha och göra iordning sig. När hon (och jag) är klar drar vi oss upp till Anneli för vårens första grillning, det ska bli så underbart gott :) Vi har inte riktigt bestämt vad som händer senare ikväll, men de lutar mot att vi åker till Stocka, sägs vara mycket folk som ska dit?! Jag ska vara nykter och köra. Dels för att jag inte är på humör för att festa, sedan ska jag och mamma åka till Stockholm imorgon och hälsa på mormor. Då ska jag köra en bit och jag vill inte bli av med körkortet för att ha druckit. Det är de inte värt! Jag kan ha lika roligt utan alkohol, har ni testat någon gång? :)


Den officiella fotbolls VM låten, South Africa. Shakira- Waka waka

Nu ska jag fortsätta att tagga för en förhoppningsvis trevlig kväll med roligt folk :)
Hoppas ni har en bra Valborg :)
xoxo♥

Bokad

Nu har jag precis bokat resan till Ayia napa i sommar!
Ni kan inte ana hur roligt vi hade förra året, och nu blir det en vecka till =D
Jag är så exited just nu. Känner bara hur taggad jag är. Det är 3månader, 16 veckor 112 dagar kvar om man ska vara exakt.

Vi ska bo på ett hotell som heter Barbara, som ligger 550meter från centrum!
Jag måste göra någonting nu för att rensa tankarna!

Säger Godnatt iallafall :)
xoxo♥

resa

Jo, här händer det grejjer hörrni. Ikväll (troligtvis) kommer vi att boka våran resa till Ayia napa i sommar! Detta kommer bli sjukt bra! Vi har hittat ett hotell där det endast kostar cirka 600kronor mera för en vecka till :p
Sjuukt!
Återkommer ikväll!

xoxo♥

29 april 2010

Idag vaknade jag klockan nio, då var jag väldigt trött men jag lyckades ta mig upp ur sängen iaf :) runt halv tio skjutsade jag mamma, janeth, ida och malin till stationen för de ska åka kryssning med jobbet, hoppas de får roligt :) 

Nu tänkte jag snart laga någon lunch, måste ge hunden någon mat också. Klockan ett kommer Cicci hit och Anneli kommer nog snart också, när Ciccis lunch är klar ska jag och Anneli gå ner på stan en sväng och kolla. Ska även gå på stan med Cicci imorgon. Jag skulle verkligen behöva köpa någonting som jag kan ha på mig imorgon :p  

Hörs! xoxo♥


äntligen!

Nu är jag snart klar med allt mitt plugg. Det känns väldigt skönt att jag gjort ett utkast utav projektrapporten! Det är bara finslipningen kvar på den. Och sedan ska jag läsa igenom häftet som är inför nationella i svenska B. Sedan har jag ingenting kvar som är brådskande iaf..


Nu ska jag gå och städa trappan så att jag får några pengar för det denna månad!

Hörs!
xoxo♥

28 april 2010

Kan ni tänka er att det snart är sista april? Och snart är det första maj! Sjukt. Tiden går så himla fort nu, hinner knappt tänka och värdera dagarna rätt. Varför går tiden alltid så sakta på höst/vintern och så himla fort på vår/sommaren?

På fredag är det grillning hos Anneli som står på att-göra-listan! Det blir jag, Cicci, Anneli(såklart), Bitte och kanske Elin skulle komma? :) Detta kommer bli hemskt trevligt! Senare på kvällen vet vi inte vad som händer. Anneli skulle höra med Mattias och hans gäng vad dom ska göra :p, kan bli någon trevlig hemmafest av något slag :)

Nu sitter jag vid köksbordet och ska snart sätta igång att plugga lite mera. Jag tänkte börja med slutrapporten till projektet, usch! Det måste ju dock göras. Kommer vara så lättad när den är gjord :)

Skriver mera senare!

xoxo♥



plugg

Ja, jag har pluggat lite mera. Jag har gjort klart häftet ''vinländer och vinområden'' och jag har även gjort en läxa i barkunskap. Det var bilder på ett papper, namn på ett papper och recept på ett papper. Sedan skulle man para ihop bild, namn och recept :p Det var lite drygt men det gick iaf!

Idag när jag var hos Anneli så tittade vi på olika hotell som finns i Ayia napa. Vi hittade ett hotell som låt cirka 500meter från centrum. Rummen såg helt okej ut (om man tänker på att man bara ska sova och göra iordning sig där typ) Det hotellet kostade iaf mycket mycket mindre än de andra vi tittade på. Att bo på hotel Barbara, tåg till och från arlanda + luftkonditionering i 14 dagar kostade undegär 200-1000kr mindre än ensast flyg+ hotell till något annat hotell. Så det lutar mot att det blir hotell Barbara och det datumet (20 augusti). Vi ska höra med Cicci och vi måste även veta om Lina ska med :p

Nu ska jag sätta mig och titta på tv. Det kanske är nåt bra?

Ha en trevlig tisdagskväll :)

xoxo♥

27 april 2010

Godmorgon, eller ska jag säga godförmiddag? Iaf så var det inte länge sedan jag vaknade.
Jag har nyss varit ut med Mitzi och nu ligger hon och sover igen, hon är en riktig sömntuta! Nu tänkte jag göra mig lite frukost, sedan plugga lite. Och efter det kanske jag tar en sväng upp till Anneli, vem vet? Mamma slutar runt fyra så jag kan ju åka härifrån vid tvåtiden om jag vill :p

Nu kurrar min mage för fulla muggar, så ska göra mig lite frukost! :)

xoxo♥


plugg...

Jag känner att jag har plugg upp över öronen! Skulle ha gjort lite i taget under de sex veckor jag hade praktik, men då orkade jag verkligen inte. Men hade jag gjort lite då så hade jag inte haft någonting nu. Jag ska göra klart ett häfte med "vinländer och vinområden", plugga på om viner och andra drycker till dryckesprovet, jag ska göra klart projektet i den mån det går. Jag ska även sätta ihop drinkrecept med bilder och namn. Sedan om jag orkar ska jag komplettera två(?) frågor i religionskunskapen. Såhär mycket plugg har vi inte haft på länge, fast det är väl mig själv att skylla.. Sedan när vi kommer tillbaka till skolan har vi nationella prob i svenska B, känns mindre roligt..

Idag var jag och Anneli på stan och skulle käka glass. Det blev att vi köpte det på Jambo och sedan gick vi till lillfjärden och satte oss i ett lusthus och åt och satt och snackade. Sedan följde hon med mig hem och vi tog en liten promenad med Mitzi, och sedan tittade vi på tyra bank show och lite utav top model. Runt fyra åkte vi till Ica maxi, för jag skulle handla godis, och sedan skjutsade jag hem henne :p
Vi bestämde att vi skulle grilla på fredag! Vad ska ni göra på sista april?
Vi bestämde även att vi ska åka till Sundsvall och titta på när Cicci tar studenten(dagen före mig) och sedan åker vi med till Cicci för att käka studenskiva :)

Såhär såg jag ut idag när jag var på stan och åt glass :)
 Leggins, tröja från Hollywood!


 
Detta är mina fiina naglar. De är så våriga/somriga och snygga.
Tycker att det är snyggt med färgstarka naglar, för då behöver man inte så mycket smycken osv :)

xoxo♥


25 april 2010

Idag är det söndag, efterlängtade söndag! :) Just denna söndag är efterlängtad pga att jag nu har gjort klart min praktik och har ett lov(som man kan säga börjar idag) Just nu sitter jag och lyssnar på musik i soffan, och Mitzi ligger och sover här brevid mig. Läre gå ut med henne när hon vaknat, för klockan är ju ändå ungefär halv tolv när hon vaknar :p

Gårdagen var rolig, väldigt rolig! Jag var uppe i baren(som jag från början inte ville vara) När grabbarna kom tog de flesta en öl, senare kom deras mat upp och de satte sig och åt. Sedan var det barhäng och lite så. Det var jag och sexton killar uppe. Det var ju inte helt fel, haha! :)

Nu ska jag gå och klä på mig så att jag är klar när Mitxi ska ut. Senare ska jag äta frukost och sedan gå och duscha! När mamma slutar jobbet, runt halv tre ska vi åka till Bollnäs :):)

xoxo♥

lördag

idag är det min sista dag på praktiken! Ska bli så himla skönt att få ett lov och sedan gå tillbaka till vanliga rutiner som man får när man går i skolan! Det enda som inte är så roligt med skolan är att kliva upp så satans tidigt. De sex veckorna som jag haft praktik har jag klivit upp mellan halv tio och halv ett typ. Och det böir en stor ändring på det när man helt plötsligt ska kliva upp runt sex halv sju. Men det går rätt så fort att vänja sig som tur är!
Ikväll har vi fullt upp i restaurangen kan jag lova, det är ungefär 57personer bokade. Och det är bara cirka 15 pers som har förbeställt maten, det är en buffé som dom kommer äta uppe. Resten ska vi ta beställning på. Hoppas att det bordet jag har inte tar så himla mycket tid så att jag kan hjälpa Erik eller Elin som troligtvis kommer ha två bord. Sedan är det en nog en person som kommer måsta stå uppe i baren för att hålla koll på de som är uppe, och så att dom får dryck osv. Hoppas det inte blir jag, haha ;)

Imorgon efter mamma har slutat ska vi fara till Bollnäs med våran gamla bil. Och sammtidigt får man testa lite långkörniong med den nya bilen :) Det kommer nog bli trevligt :)

Nu måste jag kila för ska snart äta lunch sedan ska jag göra mig klar för att gå iväg.

Ha en bra lördag! Och ha så roligt alla ni som ska till söderhamn ikväll på bilträffen där :)

xoxo♥

Check!

Nu har jag checkat av en till sak till studenten. Idag kom klänningen hem från nelly.com. Den är av märket VILA :) Den är white/peach, alltså inte riktigt vit :)

Lägger nog upp en bild på den imorgon eller nåt :)

Nu ska jag sitta och vila en stund innan jag ska gå till E för näst sista dagen på praktiken!
Kan ju säga att jag kommer sluta på praktiken på topp! Idag är det nämligen en avsmakningsmeny på fem rätter och det serveras vin till det. Det kommer även komma en somilier som kommer presentera vinerna osv :). Imorgon har vi fyra stora sällskap, varav ett är en svensexa. Det kommer bli stressigt, men även roligt!

Ha en bra helg alla som är lediga :) (själv skulle jag ha vela varit ledig imorgon för att åka till Söderhamn, men thats life!)

xoxo♥

21 april 2010

Godmorgon alla glada. Eller ska jag säga god förmiddag?
Idag vaknade jag klockan tio av att Mitzi slickade mig på armarna för att försöka väcka mig :p Jag vaknde men sedan orkade jag inte kliva upp. Mitzi blev lite uttråkad av att vänta på mig medans jag skulle orka kliva upp, det märktes! När jag klev upp klädde jag på mig, borstade tänderna och sminkade mig. Sedan gick vi ut och gick en sväng, gick även in på mammas jobb en sväng.

När vi kom hem hade jag bestämt med pappa att jag skulle ta bilen ner till dackås runt ett tiden för vi skulle fika och sedan skulle han titta på bilen. Men jag ringde tillbaka och sa att vi kunde fika här, han kan ju lika gärna titta på bilen här. Så nu har jag nyss kommit hem, har varit och köpt fikabröd :p

Nu väntar jag bara på att jag ska gå ut med Mitzi om en halvtimme ungefär. Sedan kommer pappa och efter det ska jag göra mig klar för att gå till praktiken.
Hoppas på att det blir lite mer folk idag än vad det var igår, för igår var det tomt på gäster, kändes skapligt onödigt kan jag lova. Även fast det inte var några gäster där så gick tiden rätt fort, klockan gick och helt plötsligt skulle vi käka p- mat och efter det var det dags att städa. Jag kan inte tänka mig att vi måste städa golvet ute i matsalen idag, men vi får se vad de säger när jag kommer dit, börjar klockan tre.
Om man räknar bort denna dag är det bara tre dagar kvar på praktiken, fatta hur skönt det är! :)

xoxo♥

förkväll

sitter och tittar på förkväll, i brist på annat.
Anna book sitter och pratar om självkönsla och självförtroende. Speciellt hur hon lever efter hon gjorde ''gastro by pass''. Det låter så enkelt allting när andra sitter och pratar om självkänsla eller någonting liknande. Men man måste ändå uppleva vissa saker innan man kan utrycka sig i de.

ikväll kanske jag tar en tur med bilen, det är så mycket roligare att köra bil nu när den är ny! :D

Hoppas ni får en bra kväll, för det ska jag ha!

xoxo♥

19 april 2010

Godmorgon! Idag väckte mamma mig runt halv tio. Jag låg därimot kvar i sängen en stund.

Nu har jag precis ätit frukost, och jag tänkte snart städa trappan, och även mitt rum behöver sig en riktig storstädning :) Just nu har jag inte så mycket mer att skriva, det blir så tr¨kigt för er om jag ska sitta här och skriva massa skit bara.

Tänkte lägga in en bild på min senaste tatuering.



Slänger in en bild på min andra tatuering på en gång.



xoxo♥

18 april 2010

Igår var jag på praktiken, och det kändes som att det gick bra, tiden gick så fruktansvärt fort så att det bara var skänt att ''jobba''! När jag slutade vid halv elva åkte jag till Via för att hämta upp mamma, Micke, Mitzi och även Janeth. När jag var hemma igen så bytte jag bara bil. Hoppade in i Thomas bil och där satt även Henrik och Elin. Vi åkte till Sundsvall för där var det någon bilträff. I sundvsall snurrade vi runt en stund, sedan bar det av hemmåt igen. Jag var hemma runt kvart över tre!

Idag vaknade jag runt halv tolv(?) och då åt jag frukost osv. Sedan ringde jag till Cicci och snackade med Anneli. Så jag och Anneli åkte ut till Stocka för att umgås med just Cicci. Vi satt och pratade, åt (älskade) piggy mackor, var och hyrde film. Vi har haft en underbar Cicci-Anneli-Sandra dag! =D

Just nu sitter jag i soffan och tänkte snart fika någonting kanske.

Have a good sundaynight!

xoxo♥


skön musik


Owl city's låt, fireflies


cheryl cole- Fight for this love

Nu ska jag dra ner på stan. Ha en bra och solig dag ;)

xoxo♥

17 april 2010

Idag är det lördag, och fin fint väder! =) Jag vaknade förvånande klockan nio imorse. Sedan dess har jag ätit frukost och tittat på tv :p
Nu väntar jag på att Anneli ska ringa tillbaka till mig. Hon stog i duschen när jag ringde. Tänkte höra med henne om hon har lust att ta en fika eller kanske en lunch :)
Börjar praktiken klockan tre. Tråkigt att ''jobba'' i det här fina vädret, men har man praktik så har man..

Idag beställde jag en klänning från nelly - det är en vit tubklänningen som jag tänkte ha på studenten, det är nära nu! :) Kanske lägger upp en bild när den kommit hem :P

Ha en bra dag!

xoxo♥

14 april 2010

Idag har jag inte gjort mycket alls. Jag vaknade runt halv tio och då åt jag frukost, sedan satte jag mig i soffan och kände att jag inte skulle orka vara på praktiken idag heller. Så jag skickade iväg ett sms och sa att jag skulle vara hemma. Sedan har jag mest suttit i soffan och vilat. Runt sex tiden lagade jag mat vilket blev stekt kyckling, ris och currysås!

Nu sitter jag i soffan igen och tittar på Anna Anka söker assistent, har aldrig tittat på det förut, så tänkte ge det en chans ;p 

Nu tänkte jag visa två bilder på våran hund Mitzi, hon klippte sig igår och blev jättefin! :) 

 



Visst är hon söt?

xoxo♥

13 april 2010

Nu har jag varit sådär dålig på att blogga igen.. Förlåt! Inom dessa dagar har jag inte alls gjort mycket, har haft praktik som vanligt.. Igår var jag hos Anneli och vi snackade och tittade å tv: Biggest loser, Håkans bar och svenska hollywoodfruar :) Nu är Anneli här och vi tittar på tv och sitter och snackar :p

Runt två tiden ska jag hämta Mitzi och sedan gå på mammas jobb och visa upp henne :)
Idag är jag hemma från praktiken, känner mig inte så pigg.

xoxo♥


7 april 2010

Klockan är nu tio i ett, och vad har jag gjort idag? - Jag vaknade runt tio, gick ut med hunden direkt, sedan åt jag frukost. Och efter frukosten har jag suttit i soffan och tittat på tv samt läst lite olika bloggar :) Ska snart gå ut med Mitzi igen, bara hon vaknar!

Jag har fortfarande inte bestämt mig vad som händer idag/ ikväll! Jag har sådan beslutsångest, vet liksom inte vad jag vill och vad jag känner för.. Hoppas att ni har en bra kväll, vad ni än ska göra :)

xoxo♥

6 april 2010 !

Just nu sitter jag framför tvn och tittar på tv. Ovanligt - NEJ! Iaf så har jag en aningen beslutsångest över vad som händer mig imorgon kväll? På förmiddagen ska jag troligtvis träffa Sara, som jag  har saknat henne!



kvällen lämnar jag rätt öppen för förslag! Som det verkar nu blir det antingen en trevlig/ mysig hemmakväll, kanske hos eller med Anneli! Det kan också bli en utekväll med Malin för att ta en drink och träffa folk. Eller så följer jag med Sara och dom hon ska ut med och festar loss med dom! Jag får beslutsångest. Men som det känns just nu skulle det vara trevligt att gå ut just för att träffa folk, och inte dricka så mycket. Alltså det lutar mot att gå ut en sväng med Malin. Men som sagt jag lämnar det öppet. Får se vad jag känner för imorgon :)

Vad ska ni göra imorgon? =D

xoxo♥

 


Barcelona 2010

 

   

Människor som klätt ut sig och står som en staty!

 


           




   (jag gjorde ett porträtt) 

Matchen! Barcelona- Athletico Bilbao 4-1



 

     



      
 
  
                          Lionel Messi- Otrolig spelare!
  

Sådär, det var några av bilderna från hotellrummet, matchen med stort M,
och lite från Las ramblas.
Kommer troligtvis fler bilder om någon dag. Men just nu orkar jag inte lägga in nå mera :p

xoxo♥


borta bra men hemma bäst!

Det var verkligen så jag kände när vi landade i Sverige igen igår =) Har varit med om så otroligt mycke dom här dagarna jag varit borta. Vi har gjort massa känns de som, var på fotbollsmatch, var på L'aquarium, åkte sightsing buss och gick på stan :)

Nu ska jag fixa lite så ska jag lägga in bilder från resan snart :)

xoxo♥

exited!

Just nu känner jag mig ganska lugn. Jag har varit stressad hela dagen! Inatt åker vi tåg till arlanda och våran slutliga adress är Barcelona! Vi ska åka dit och titta på fotboll, och även andra sevärdheter :) Kommer hem igen på måndag. "vi" är jag, mamma och micke :p

Detta kommer bli så roligt! Kan ni tänka er att titta på barcelona - atletico bilbao med ca 90 000 andra människor? , jo läktaren tar in så många och det kommer vara en sån känsla! Guuuud vad roligt!
Självklart kommer jag att knäppa massa bilder så att ni får se =D



Nej nu måsta jag gå igenom väskan än en gång och se så att jag fått med mig allt!
Sedan hoppas jag att ni som är hemma kommer ha en fantastisk helg vad ni än gör!

Vi hörs på måndag igen!

xoxo♥

1 april 2010

Min dag har hittills sett ut såhär. Vaknade klockan tio, var ut med Mitzi runt halv elva. När jag kom in åt jag frukost och gick och duschade. Efter duschen var jag ut med Mitzi igen och sedan sminkade jag mig, plattade även håret. Nu sitter jag i soffan och har just färgat/ noppat ögonbrynen :)

Klockan tre ska jag gå ner på stan med mamma. Jag ska köpa skor :)

Nej nu läre jag gå ut med Mitzi (igen) haha. Troligtvis skriver jag senare ikväll :)

xoxo♥


RSS 2.0