bättre sent än aldrig

Här kommer lite bilder sedan jag, Anneli och Cicci var i Valbo och shoppade inför AN resan! :)

Döskalle kuvertväska, gina tricot.


Tröja med tryck, Cubus


Blå stor ring från bik bok tror jag. Förlåt, dålig kvalitet.


Söt översize tröja från H&M.


Stor ring med blomma som motiv, glitter.


Födelsedagspresent från Anneli och Cicci, jättefin ring från Guldfynd :)


på kvällen blev det utgång med Cicci och Anneli :)
 





Nu ska jag strax äta mat sedan ska jag duscha och efter det packa klart väskan!
Om 5 timmar åker vi mot Arlanda, så vi ses om 2 veckor! :D

xoxo♥

tvätt dag

Idag har jag jobbat, slutade halv tre, och sedan gick jag hem. Väl hemma slängde jag in en maskin med tvätt, måsta ju tvätta idag så att allt hinner torka tills vi åker! Runt tre tiden åkte jag och hämtade Anneli sedan åkte vi till stocka, dels för att jag skulle hämta ett par skor, och dels för att Anneli skulle lämna Bittes väska till cicci, hon ska nämligen låna den till AN.

När jag kom hem fortsatte jag tvätta och nu är jag klar! Tvättade även skorna som jag fick av Cicci, dom är vita så känns bra att de är tvättade nu :)
Jag har även hämtat ner resväska jag ska ha! Imorgon ska jag stryka all tvätt och sedan börja packa ner. Så imorgon börjar jag bocka av på min packlista! känns bra.
Imorgon ska jag även noppa och färga ögonbrynen.

Nu är de bara två nätter kvar hemma i min säng. Två nätter kvar i Sverige, två nätter kvar på hemmaplan!
På fredagkväll kan ni tänka på mig, Cicci och Anneli, för då har vi våran fösta utekväll i Ayia fucking Napa :D





xoxo♥


söndag.

Nu har jag nyss kommit hem från Bollnäs, jag och mamma skjutsade hem Ullis, vi hämtade även upp Elisabeth :p

Nu sitter jag i soffan och tittar på tv, snart kommer Mitzi hem, dock för sista gången. Vi ska nämligen sälja henne, och de sker idag. Ååååh, de kommer vara så tomt här hemma utan henne, men alla vet att hon kommer ha de bättre till de hemmet hon kommer nu, för vi har egentligen inte tid med hund, tyvärr!







xoxo♥

P.S nu är de bara 5 dagar kvar tills vi åker till Ayia Napa!, Natten till fredag åker vi från Hudiksvall och klockan sex på morgonen går planet till Cypern!


jobb

Ikväll blir de jobb igen :) jag trivs så himla bra på mitt jobb att de är bara roligt att gå dit :)

igår handlade jag lite inför resan, typ hårsnoddar, strumpbyxor mm. Det blev aldrig att jag Cicci och Anneli handlade de gemensamma, men de ska vi göra imorgon eller senast fredag tror jag iaf :)
Jag kan inte förstå att det nu bara är 9 dagar kvar tills vi åker! Vi kommer ha så underbart roligt! ;D

xoxo♥

stan

Idag ska jag på stan med Anneli! Det var meningen att Cicci skulle komma in till stan för att vi skulle köpa saker gemensamt inför resan, men nu hinner hon inte. Så vi får ta det en annan dag. Nästa vecka någon dag :)

Jag ska iallafall äta frukost nu och sedan göra min klar :)


 

xoxo♥

?

Jag har tappat bort min sladd som man använder när man ska sätta in bilder i datan från kameran. Fan! Jag som tänkte visa er lite bilder från shoppingen i Valbo, och min jättefina present som jag fick av Anneli och Cicci igår när jag fyllde år! :) Men jag får visa er den någon annan dag :p

Nu ska jag strax göra min klar och sedan ska jag gå ut med hunden. Efter det ska jag åka till Anneli för att umgås lite innan jag börjar jobba, klockan halv sex! :) Blir en kort kväll ikväll :)

Nu är det bara 11 dagar kvar tills vi åker till Ayia Napa! Det är alltså nästa vecka vi åker, tidig fredag morgon :) Detta kommer blu underbart! Igår skrev jag packlista och Anneli hjälpte mig! Vi tittade även i tax free katalogen, och ska beställa lite goda saker imorgon :)

xoxo♥

RSS 2.0