31 mars 2010

Kan nu tänka er att det är första april imorgon?! Gud vad tiden går fort =)

Idag är min sista dag på praktiken för den här veckan! På torsdag är det stängt, fredag och lördag är jag ledig. Söndag, måndag är det stängt som vanligt. Tisdag är det stängt och kanske onsdag också. Alltså det blir sex eller sju dagars ledighet, och jag har inte ens påsklov! Det är nice! :)

Imorgon ska jag nog ta en sväng på stan för att kanske inhandla ett par nya vårskor :)

Nej nu måste jag faktiskt äta om jag ska hinna! :)

Ha en bra kväll :)

xoxo♥


tävling

Jag är med i en tävling. Den går ut på att man ska designa en bikini. Vinnaren får bla. presentkost från nelly.com, bikinin som vinner kommer att publiceras på nelly.com så att man verkligen kan köpa den! 

Har ni lust, rösta gärna på min bikini! 

 
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Vad tycker ni om den?
xoxo♥


29 mars 2010

Jaha då sitter man i soffan igen då! Jag har inte gjort någonting av vad jag skulle ha gjort idag.
Det jag skulle ha gjort var att ringa doktorn för att få en tid angående mina ben. Jag skulle ha åkt till 49:an och hört om vilken period jag ska jobba och om jag kan vara ledig ett datum i juli. Jag skulle ha städat trappan och så skulle jag ha varit på stan.

När Micke kommer hem ska jag iaf städa trappan. Och imorgon ska jag gå på stan med Anneli. Läre kliva upp rätt tidigt om vi ska hinna. För jag hatar att stressa :p 

Nu ska jag sätta mig och dricka ett glas cola och äta en kexchoklad! 

Hoppas ni har en bra dag :) 

xoxo♥
  

johan falk.

Ja, nu sitter jag här framför tv:n igen. Det är johan falk på tvn, tror det är operation näktergal, inte så bra den heller.

Idag åkte jag och hämtade Cicci hos Anneli runt tolv kanske? Sedan åkte vi till stocka och bara var. Vid tre åkte jag och brorsan till karin för att äta lite tårta :p Efter besöket hos karin åkte vi för att titta hur annsofie och roger har det i nya huset, huset var fint och så :) När vi var klara där åkte jag till Cicci igen. Sedan gick jag till Elin för att hämta henne och jossan. Efter det åkte vi in till stan, och nu sitter jag som sagt framför tvn :p


jag och Cicci i Cypern! Saknar det!


Vad har ni gjort ikväll?

xoxo♥

 


27 mars 2010

Idag på praktiken har det varit helt ok! Det var cirka 20 bokade, och alla skulle komma klockan sju. Mellan fem och kvart i sju var det väldigt lugnt, ingenting att göra. Vid sju kom tre bord som jag hade hand om. Det blev lite stressigt, men vem har sagt att stress är dåligt? Jag känner att det gick bra idag :)

Just nu sitter jag och tittar på 'natt på museet' och undrar om jag ska göra iordning mig för sängen snart. Mamma och micke är ute och käkar, eftersom mamma fyller år idag!

Hoppas ni har en bra kväll!

Godnatt!

xoxo♥

Grattis

måste börja med att säga grattis till min bror, som fyllde år i förrgår (23 mars) Och sedan vill jag även passa på att gratta min mamma som fyller år idag :)
Idag är sista dagen på praktiken för den här veckan.. Ikväll tänkte Cicci och Anneli gå ut, och jag tror fasiken inte att jag varken orkar eller har råd..

Imorgon tänkte jag åka till Cicci i stocka, runt tretiden ska jag vara i ström för då ska jag till karin för att gratta bror, även pappa är där.

Ha en bra kväll! Kommer nog inte skriva någonting mer idag. Om jag inte gör det, ''God morgon, god middag, god natt''

xoxo♥

22 mars 2010

Ååh, som jag är trött. Igår tittade jag på johan falk- leo gaut. Det är defenitift den sämsta johan falk filmen!
Just nu sitter jag i soffan och tittar på förkväll :p Ska snart gå ut med Mitzi, för just ni är hon överallt, haha!

Lite senare ska vi åka och handla, är så sugen på dricka :)

xoxo♥

21 mars 2010

Idag är det söndag och jag känner mig på hyffsat bra humör, känner mig även mycket bättre i in förkylning (y)
För en stund sedan åkte Veronica och Stefan hem, tråkigt men det var roligt att ha dom här :) Jag ska snart åka och handla lite götta tills ikväll :) Var så himla sugen på godis igår, men då hade jag ju druckit lite Rotari, så kunde inte köra. Och jag ville inte direkt gå till statoil. Så jag sparde mig tills idag :)

Just nu sitter jag och tittar på skidskytte, hoppas det går bättre för Helena jonsson idag. Inför OS var hon hur bra som helst, men under och efter OS tappade hon helt formen. Man kan ju hoppas att hon har lite form kvar nu när det inte är många tävlingar kvar i värdscupen :)

Imorgon ska jag åka till ström, för att hälsa på Karin (farmor) och så ska jag titta på ett hus som jag ska städa nästa helg. Jag måste se hur stort det är och så ska vi prata lite om vad jag ska få för betalning :) Jag säger bara "hoppas att det är ett lättstädat hus och att det inte är så stort" :)

Kanske far en sväng förbi strandvägen imorgon också :p

xoxo♥ 

Den gröna milen

... är just vad jag tittar på just nu :p Mamma, micke, veronica och stefan gick nyss ner på stan för att ta några öl. Känner jag de rätt så kommer de inte hem förrens runt två. Fast man vet ju aldrig. Veronica och stefan ska ju åka hem imorgon så de kanske vill komma hem rätt tidigt.

Mitzi är väldigt konstig just nu. Varje gång jag ska klappa henne eller röra henne så börjar hon bitas, och så gnölar hon väldigt mycket. Vet inte vad det är med henne, hon brukar ju sova vid den här tiden. Men får se om hon blir bättre snart, nu ligger hon i soffan iaf :)

xoxo♥

kväll

Nu har vi precis ätit. Det blev potatosgratäng och fläskfilé. MUMS! Nu sitter jag i soffan och är jättemätt. Ska snart börja spela lite wii :) Skulle vilja hitta på någonting ikväll, men inte gå ut. Men umgås med vänner skulle inte sitta helt fel :p Men det blir väl att sitta hemma ikväll med :p

Hoppas att ni får en trevlig kväll vad ni än gör! =)

xoxo♥


20 mars 2010!

Just nu sitter jag i soffan och är hur trött som helst, usch! Måste snart ringa till E och säga att jag är hemma även idag.

Just nu är mamma, micke, veronica och stefan nere på stan. Jag tänkte försöka äta lite så att jag orkar med dagen :)

Runt tolv tiden kommer ullis, richard, elicia och philip. Och om jag förstog mamma rätt imorse kommer även annsofie och emma hit :p
Så jag borde kila nu och äta frulle och göra mig klar, kan ju inte direkt gå i pyamas när dom kommer.

xoxo♥


imorgon

är jag hemma från praktiken. Imorgon kommer Ulrika med familj hit och hälsar på :p
nej nu ska jag inte sitta här och vára osocial :p

ha en bra kväll!
xoxo♥

äntligen!

har jag fått en bra bild på Mitzi. Och jag kan säga att det är inte det lättaste! :)



Visst är hon söt? =)

xoxo♥

19 mars 2010

Idag är jag hemma från praktiken, känner mig inte riktigt hundra i kroppen. Och känns inge roligt att vara bland gäster/ folk då. När man snorar och inte mår nå bra liksom. Som det ser ut nu så är jag hemma även imorgon.

Ikväll kommer Veronica (moster) och Stefan. De kommer vara här tills på söndag. Det blir npg trevligt :), länge sedan vi träffade dom nu. Och väldigt länge sedan dom var och hälsade på oss! :)

Endast 18 dagar kvar! :)

xoxo♥

17 mars

Idag är det onsdag. Och jag längtar tillbaka till skolan. Sjukt att ens säga så, men jag tycker inte om praktik. Speciellt inte när vi har praktik i sex veckor! :o Igår gick det ganska bra, jag hade hand om de fem gäster som kom på hela kvällen. Hoppas att det kommer lite mer folk idag. Det blir så mycket dötid annars.
Imorse när jag vaknade kände jag mig sjuk. Jag hostade, hade ont i halsen, kände att jag började bli sjuk i kroppen osv. Jag ska gå till praktiken iaf, om jag mår såhär hela kvällen idag så går jag nog hem, och så är jag hemma och kurerar mig några dagar. Det känns lite oansvarigt om jag inte skulle gå dit alls idag, eftersom igår när jag var där så var jag inte sjuk. Isf tror dom säkert att jag inte vill komma..

Men men nog snackar om praktiken.

xoxo♥

16 mars

Imorse vaknade jag av en gnällande hund, det var inte det bästa uppvaknandet man kan få runt sju på morgonen. Hon gnällde för att mamma gick på jobbet och jag låg i mitt rum, så hon trodde att det inte var någon hemma. Efter en stund (när jag lyssnat var hon gjorde) Så gick jag och la mig i mammas rum. Vaknade runt halv nio och gick raka vägen ut med henne. Nu sitter jag i soffan och tittar på efter tio, har nyss ätit frukost och ska väl snart göra iordning mig :p

Ha en bra dag!

xoxo♥

15 mars

Nu sitter jag i soffan och tittar på boston tea party, de är lite rolit faktiskt. Idag när Micke kom hem åkte jag upp till lingonvägen för att hälsa på Anneli en sväng. Vi snackade, tittade på bilder från hennes thailandresa och tittade på Håkans bar eller ska jag säga Hakåns bar, haha! :p

Idag har jag hört Salem al fakir's låt många gånger på radion. Och den blir bara bättre och bättre för varje gång jag lyssnar på den!


<3

Nu ska jag faktiskt stänga av datan och snart gå och lägga mig.

Godnatt :)

xoxo♥ 

måndag

Då var det måndag igen. Och jag är ledig idag :) Imorgon börjar min sex veckors långa praktik, känns lite drygt men ändå roligt på nåt vis :)

Nu ska jag göra iordning mig för att åka till Stocka. Ska skjutsa Annsofie och Emma till Harmånger för Emma ska till doktorn. Sedan ska jag stanna där en sväng. 

Ha en bra måndag! :)
xoxo♥ 

godnatt

Just nu sitter jag och tittar på American gangster och det var den mest värdelösa film jag någonsin sett. Sjukt dålig. Har ingen bra handling, hoppar mycket i berättelsen och känns lite overklig på nåt vis.

Jag ska nu gå och lägga mig och sova. Underbart! Imorgon kanske jag ska på stan med Anneli. Men måste vara hemma runt halv tre, för då börjar mamma jobba och någon måste ju vara hemma med Mitzi. Funderar på om jag ska hitta på någonting imorgon efter att Micke har kommit hem. Det är ju faktiskt sista dagen på mitt lov.
På tisdag börjar jag praktisera och gör det tisdag-lördag i sex veckor. Alltså kommer jag inte kunna gå ut och ha roligt på sex veckor. Kommer inte kunna jobba heller, that sucks! Men men, jag visste ju om att det var dom dagarna jag skulle 'jobba' när jag sökte. Hoppas bara att jag trivs :) Men det tror jag. Är ju inte själv, Tobias ska också vara där, fast i köket då :)

Godnatt alla läsare :)
xoxo♥


söndag

Idag har jag inte gjort så mycket, mest suttit i soffan och tittat på tv :p Jag gick till mammas jobb vid två tiden för de ville se hunden :) Efter det gick vi hem och sedan åkte vi ut till via till Janeth och Ante! Nu har vi precis kommit hem. Och mamma står på sin vanliga plats: I köket! Är så himla hungrig så jag vet inte vart jag ska ta vägen :p Det blir god mat idag iaf: Fläskfilé, vitlökskroketter och bea till de :)

xoxo♥


Mitzi

Såg att Anneli lagt ut en bild på hennes blogg, som hon tog på Mitzi igår. Så passar på att sno den :p
hennes blogg hittar ni här




xoxo♥

14 mars!

Nu var det ett tag sedan som jag skrev igen! Men jag har haft fullt upp med Mitzi :p Hon sover, äter, leker och ska ut! haha. Men det blir bättre snart när hon blir helt rumsren :)

Igår var Anneli här och tittade på melodifestivalen med mig. Jag tyckte att Anna eller Salem skulle vinna och det blev ju Anna :)


Helt okej låt tycker jag :)

Nej nu ska jag återgå till att mysa i soffan och hålla koll på Mitzi :)

xoxo♥

jesus!

.. vad Mitsi är söööt! Tyvärr har jag ännu inte fått någon bra bild på henne, men det kommer så snart som möjligt! (Det är som att ta kort på ett litet barn)  
Nu var det länge sen jag skrev igen. Men jag har faktiskt en anledning! I lördags var jag ut så mådde inte sådär tipptopp i söndags. I måndags jobbade jag lunch och sedan när jag kom hem väntade jag med spänning tills Mitsi skulle komma hem. Så nu sitter jag här och skriver igen, nu när jag har tid och ork :) Imorgon är det fest som gäller! Det blir jag, mattan, klangen, jempa och Cicci som ska ut :p Frågan är bara, vart är förfesten?! Vid sjutiden ska vi gå och käka på böcks sedan drar vi och dricker lite innan vi går tillbaka dit (: Jag ska snart ringa och boka bord, så att vi får någon plats. Skulle vara rätt surt annars. Men de löser sig :D

xoxo♥

utgång på ingång!

Nu sitter jag och matilda och dricker. Nu är det bara en timme kvar tills vi ska gå! Skönt att tiden gått relativt fort :) ha en trevlig kväll gott folk, om ni ska ut så ses vi i dimman! :D

xoxo♥

inväntar tiden

åååh, vad tiden går sakta.. Jag och Matilda sitter och väntar på att klockan ska bli sex iaf så vi kan börja dricka någon gång :p Hoppas det är mycket folk som ska ut, och så hoppas jag att det är öppet nere på stadt! Då är kvällen perfekt!

Nu ska jag gå och försöka hitta på någonting roligt med mitt stackars hår..

xoxo♥

Party in the Hudiksvall!

Ikväll är det festligheter som gäller för mig och Matilda. Detta kommer att bli grymt :)
Just nu sitter vi hos Matilda och lyssnar på lite musik och föröker tagga lite inför kvällen, klockan är ju bara halv fyra men ändå :)

Vad ska ni göra ikväll?- krogen?- mys hemma?- eller någonting annat trevligt?

xoxo♥

Beneath the stars came falling on our heads

Då var det efterlängtade lovet äntligen här! Idag gick jag i skolan knappt en timme. Efter den timmen åkte jag, Sara och Matilda ner till lansen och jobbade lite på våran projekt. Sedan åkte jag upp till skolan och hämtade Malin och Malin :p Senare kom Cicilia hit och käkade lunch sedan klippte hon Malin :p (y) Nu har just kommit hem efter att ha varit och bokat tid för tatuering! Den 6 april blir det av.



Jag ska göra hjärtat jag ringat in på bilden. Den ska jag ha bakom örat typ :p Vad tror ni om det? :)

xoxo♥ 

skolan

Yes! Idag är sista dagen jag sitter här i skolbänken, på åtta veckor och en dag, haha viktigt där ;) Nu har jag lov i en vecka sen har jag praktik i sex veckor och sedan har jag ett till lov. Måndagen vecka arton har vi studiedag, det är skööönt!

idag ska jag ner till polisstationen. Sedan ska jag hem med bilen och efter det ska jag troligtvis käka lunch med cicilia på stan! Cicilia ska även klippa Malin, så får se om vi hinner gå ner på stan och ta en lunch :p

Vad händer i helgen gott folk?!

nej nu orkar jag inte sitta här längre. Jag är klar med min fördjupnings uppgift och klockan är kvart i nio, vi slutar klockan elva och jag har ingenting mer att göra, tänker inte sitta här i två och en halvtimme till utan att göra någonting!!!

xoxo♥

3 mars 2010

Hej!
Idag var allt bara kaos i skolan. Köket vägrade sammarbete med oss i serveringen. Men det funkade iallafall ändå.
Idag kanske det blir en utgång. Jag har inte riktigt bestämt mig ännu :p I så fall ska jag ta det lugnt ;) Det är Matilda som är mest sugen, men som sagt vi får se :) Annars kanske vi hittar på någonting annat (?)

xoxo♥

Sjuka saker!

Ikväll börjar ett program som heter Dating in the dark, tror jag ska titta på det och se vad det är för någonting :p Kan ju vara lite roligt :)

Igår läste jag även att det finns en kvinna vid namn Donna simpson som vill väga mest i världen. Alltså hon vill hamna i guinnes rekord bok. Philippe som är hennes man tänder på Donnas kurvor och mjukhet. Donna äter mest på nätterna, eftersom det är då man går upp mest i vikt. Hennes kompis gjorde en gastro bypass och dog, det var då Donna tänkte om, hon vände helt på klacken och bestämde sig då för att försöka bli den tyngsta kvinnan i världen, nämligen att väga 450kilo! Donna försörjer sig genom att lägga ut bilder på internet när hon är lättklädd, och det är hennes man Philippe som agerar som fotograf, han säger att det är hans sätt att visa sin vackra feta fru för världen! Vad tycker ni om detta?




Igår tänkte jag på en till sak. Hur kan föräldrar vilja ha sina barn med i skönhetstävlingar? I USA är detta väldigt stort och jag är bara glad att det inte kommit hit ännu. Hur kan föräldrar vilja sätta sina barn i modebranchen? Det är någonting jag absolut inte förstår! Ok, det kan vara acceptabelt i viss form, men absolut inte som det är i USA. Gränsen går där barnen ska ha klackskor, massa smink och vara lättklädda. I dagens sammhälle är det så mycket fokus på att man ska vara smal, man ska vara si och så. Personligen tycker jag att när man är barn ska de inte behöva tänka på vad man stoppar i sig, de ska inte behöva tänka "Nej det där kan jag inte äta, för jag får inte gå upp i vikt" Nu vet jag inte om det är så men jag kan tänka mig att det är liknande. Nej usch jag tycker det är hemsk! Vad tycker ni om föräldrarnas beteende?




 


 




xoxo♥


underbart

Här kommer lite tips på underbar musik som jag just nu sitter och lyssnar på medans jag pluggar! Musik på toppnivå! :) Lyssna och njut =)


Jason derulo- In my head


Henok achido- High on life (When the drugs don't work)


Jason derulo- Sideways

xoxo♥

dvärgpudel

På måndag(tror jag), ska vi åka till närheten av Stockholm och hämta en hundvalp. Det är en dvärgpudel tik! Roligt ska det bli, och jag är ledig hela veckan så då kan jag vara hemma och gosa med henne :) Mamman vad dvärgpudel och pappan var mellanpudel. En till sak som var bra var att familjen som har hunden just nu är häst och pollen allergiker och dom hade inte känt av någonting av hunden. Det känns bra med tanke på att vi också är allergiker. Så hoppas att det funkar bra, men det tror jag :)


Vi ska ha en av de svarta! :D Så söta =)

xoxo♥


The hills

Är äntligen hemma från skolan. Kändes hemskt onödigt att åka imorse. På dryckeskunskapen tittade vi på olika klipp på youtube i en timme, sedan spelade vi spel i en timme. Efter det hade vi lunch och då åkte jag, Matilda, Sara och Madelene ner till Jambo och åt där. Kanske inte den bästa lunch jag har ätit men fan så mycket bättre än på skolan. Iaf efter lunchen åkte vi upp på broman och skulle ha en timmes lektion med Mona, jag skrev lite på nån stencil som vi fick, ingenting nödvändigt (tycker jag). 

Iaf så ligger jag i soffan just nu och tittar på the hills marathon! Mamma snackar i telefonen med den vi kanske ska köpa hunden av! Det verkar som att det lutar som ett köp :) Och i så fall får vi hunden typ nästa vecka eller nåt =) 

xoxo♥ 

måndag kväll

Japp, nu är det kväll igen! Imorgon kommer nya avsnittet av one tree hill ut och jag väntar med spänning om vad som ska hända! :D

Nu ska jag söka efter hund på blocket och andra sidor, hoppas att det är någon som ska ha valpar till sommaren!  Vill så gärna ha en hund. Är dom inte söt?

 

xoxo♥

Andreas Wijk

Har ni hört Andreas Wijk's röst? Peronligen tycker jag att den är hur bra dom helst! Men ni får såklart tycka vad ni vill! Men kan ni tänka er att han är född 1993 :o? Han ser verkligen inte så liten ut eller vad man ska säga :p  
Han har även en blogg som kan vara rolig att läsa :) Andreasstil.blogg.se



Det skadar ju inte att han ser bra ut heller ;)

xoxo♥

1 mars 2010

Åh herre gud! Det är redan första mars. Är det inte sjukt vad tiden går?
I helgen har jag varit med Elin, vi eller iallafall jag har en trevlig helg bakom mig. I fredags åkte vi bil med Rodney och grabbarna, i lördags var vi hos Rodney med lite folk sen var vi hos Tobbe. Senare på kvällen åkte vi tillbaka till Rodney och hade det skoj! Jag och Elin kom hem runt halv fem på morgonen och det är ganska sent med tanke på att vi inte hade druckit en droppe alkohol! Men det var ändå skönt att inte dricka denna helg. Skönt att vi kunde ha så pass roligt även utan alkohol :) Eller vad tycker du Elin? 

Just ja, nu har våra möbler kommit hem. Vi har fått: 3sits soffa, 2sits soffa, fåtölj, vetrinskåp, matsalsbord + stolar och matta. Vecka elva skulle mamma och Mickes sängar komma!

Skriver mera ikväll!
xoxo♥

RSS 2.0