Wiiii

Nu har jag mitt löshår här hemma, hämtade det för en stund sedan!
På måndag ska jag färga mitt hår, jag ska klippa lugg och sätta i håret!
Wiiii! :D

xoxo♥

29 juli 2010

Godmorgon!
Jag vaknade runt halv tolv, så nu har jag varit vaken drygt i en timme.
Nu ska jag duscha, sedan ska jag gå till salong Louise och hämta mitt hår, jag ska göra hårförlängning. Cicci ska sätta i de på måndag :D

Jag har bloggat väldigt lite på sistonde, dels för att jag haft bloggtorka, och dels för att jag jobbat så mycket, jobbar nästan varje dag :) Jag trivs så sjukt bra på jobbet, så de är bara roligt att gå till jobbet! :)
 
Nu är de mindre än en månad kvar till jag, cicci och anneli åker till Ayia napa närmare bestämt 22 dagar, vi ska vara där i två veckor! Det kommer bli sjukt roligt! :D
Och jag fyller 19 år om 10 dagar :)

xoxo♥

hmm..

Just nu har jag bestlutsångest! Jag vet inte hur jag ska göra :s. Jag funderar på att gå ut med Emma ikväll, på Sigge Hill :) Jag vet inte om jag har riktigt råd, måste spara pengar till resan. Just nu har jag lite sparat och egentligen vill jag inte ta därifrån för att gå ut, men jag kanske måste, haha! Men jag tänker som så: Jag får lön i slutet av denna månad och då kan jag lägga tillbaka pengarna jag lånat av mig själv, haha! Hatar pengar, varför kan inte allt bara vara gratis, eller kosta mycket mindre än vad de gör just nu?!

Äh, jag kommer troligtvis gå ut med Emma ikväll, och ha riktigt roligt så att de blir värt pengarna de kostar. Känner att jag har väldiga problem!



xoxo♥

18 juli 2010

Idag är det söndag och jag är ledig! :)
Igår hade vi 85 gäster och de kändes kan jag säga, de var stressigt i flera timmar, haha! Men roligt!
När vi slutat satt jag och Emma och drack en varsin P2 och åt Oxfilé, inte fy skam att jobb på en restaurang!
Idag sov jag till ett (känns att man jobbat sex dagar denna vecka) då mamma väckte mig, runt tre gick jag ner på Jambo med Emma, hon skulle käka frukost och jag fikade lite :) När jag kom hem åkte jag till Anneli nästan direkt, och nu är jag hemma igen, ska strax äta :)
De blir kyckling, ris och currysås, mums!

xoxo♥


15 juli 2010

Nu är de mitten på juli och jag har jobbat en halv månad typ, känns verkligen inte som de :)
Jag kan säga att jag verkligen gillar mitt jobb! Jag gillar verkligen de människor jag jobbar med, vissa mer än andra, men så är det väl alltid? :p

Förra veckan träffade jag en tjej genom Emma, och denna tjej har två låtar skrivna om henne, av självaste Joshua radin! Här är en låt, och den är underbart bra!

Joshua radin- streetlight


Just nu ligger jag i sängen och äter på en halstablett!, känns som att jag börjar bli sjuk -.- Vill inte!

Idag har jag och Anneli varit i Lintjärn och badat och solat, det var underbart skönt, dock lite kallt i vattnet :p
Imorgon händer troligtvis samma sak, börjar inte fören fem så man måste ju passa på! :) Hoppas på finväder bara!

xoxo♥

9 juli 2010

Igår gick jag över till Emma en sväng när hon kommit hem från stallet :) Där var även en tjej till där som hette Ida, hon var väldigt trevlig :) Vi skulle egentligen gå ner på august en sväng, men när klockan blev runt elva så kände jag att jag inte skullle orka, jag hade så himla ont i huvudet :s.
Ida berättade lite roliga saker att lyssna på! Det är nämligen en känd artist som har skrivit minst två låtar om henne, och de har dejtat i en månad undefär! Hon har även träffat b l a foppa, sudden, Måns zelmerlöw och Marie sernholt! Jag tyckte de var coolt!

Igår på lunchen kom André myhrer och hans tjej och käkade lunch! :D

xoxo♥

just nu är livet underbart!

Idag jobbade jag lunch, nu har jag två dagar kvar sedan är jag ledig i två hela dagar!
Söndag morgon åker jag och Karin till Norrköping för att åka båt på Göta kanal och sedan ska vi gå på kolmården :) Kommer bli roligt, dock hade jag velat åka till Västerås med alla mina vänner!

Just nu sitter jag på balkongen med en bacardi breezer som jag gjort mig hemskt förtjänt av. Tycker jag iallafall!

Snart ska jag städa trapphuset för denna vecka! :p

Nu är de4 bara 43 dagar kvar tills jag, Anneli och Cicci åker till Ayia napa! Ge mig 20 augusti NU!! :D:D

xoxo♥

monopol

Idag åkte jag till Stocka runt fem?, när jag kom dit åt jag korv med mos på kiosken! Träffade även Cicci en sväng :) När jag ätit klart åkte jag till Elin, sedan gick vi till kiosken igen!, Efter de gick vi till Thomas, för att titta på hans nys van, där var även Henrik :) Vi gick hem till Elin rätt snabbt, de var så himla mycket knott och mygg där! Thomas och Henrik kom och spelade monopol med oss!, de var rätt roligt, vi har spelat de rätt mycket på sistonde :p

Nu är de sex and the city på tvn så ska kika lite på de innan jag går och lägger mig :p  Imorgon börjar jag klockan fem, ska bli väldigt skönt att sova ut =)

xoxo♥

6 juli 2010

Gissa vart jag sitter? - jo i soffan! De tycker jag var väldigt ovanligt, NOOOT!

Idag har jag jobbat luch, och fy fan vad jag var trött imorse, men så fort jag kom till jobbet gick de bra, som tur var :) Vi hade 116 lunch gäster idag, inte så värst bra -.- Imorgon jobbar jag från fem, så ska väl försöka hitta på nåt ikväll :p Dock måste jag ha Mitzi med mig, för mamma, Micke, Janeth och Ante ska gå på Sigge Hill ikväll och då kan inte Mitzi vara ensam hemma, de bir så himla lång tid.. :p

Nu ska jag sätta mig på altanen en stund! :)

xoxo♥


moreno och tystnaden.

Nu sitter jag i soffan och tittar på Moreno och tystnaden. Nu har mamma och Micke kommit hem från deras tripp till Norge med husbilen! Jag var ut till Via förut och tog en närmare titt på den, hur fin som helst. Jag vill ha semester nu och åka iväg med den, låter inte de underbart?!, Istället ska jag jobba hela veckan, enda dagen jag är ledig är söndag då de är stängt.. Idag jobbade lunch, även imorgon. På onsdag jobbar jag kväll, torsdag jobbar jag dag och fredag & lördag jobbar jag kväll! Kan bli en väldigt trevlig vecka!

Nej nu ska jag fortsätta titta på filmen, dock har jag sett den flera gånger :p

xoxo♥

ensam..

Just nu är jag ensam hemma, och jag hatar de! Usch, finns inget värre än att vara ensam på kvällar/nätter.. På dagarna går de hur bra som helst, men som sagt kvällar och nätter utan någon i lägenheten klarar jag knappt av. Känner mig som liten igen, usch. Haha!

I helgen har jag varit i Stocka. Jag jobbade fredagen och på natten kom Thomas och gjorde mig sällskap, sedan for vi till Gnarp en sväng. På lördagen handlade jag med Emma och Annsofie, och sedan åkte jag till Stocka och sedan åkte jag och Elin och badade :)
Idag har jag badat två gånger, först en gång med Cicci, Elin tittade på :p Och andra gången med Elin, Henrik och Viktor, Thomas var även med fast han badade inte :p Jag har även tittat på film med Cicci och Elin idag, och spelat monopol med Elin och Thomas! :)

Nu sitter jag här hemma och gruvar mig för att stänga av musiken på tvn..
Men måste, annars kan jag inte sova..
Jag jobbar lunch imorgon, börjar tio :p
Godnatt!

xoxo♥

Sooool!

Jag och Anneli var och solade och badade i Lintjärn i tisdags! Jag åkte och väckte henne sedan for vi ut och solade i det fina vädret :)

jag hade aldrig varit där, hemskt mysigt :)


söta Anneli :)



xoxo♥



1 juli 2010

oj oj oj, vad tiden går fort!
Idag har jag varit på jobbet och hjälpt till at städa inför nyöppningen imorgon, var även på jobbet igår och i förrgår :p Ikväll är de smygöppning och imorgon kör vi på som vanligt, lunch och a la carte, detta kommer bli grymt! ;D

Inatt åkte Anneli till Grekland, hon och Bitte ska vara borta i 11 dagar tror jag att de va?, hon kommer bli bruuuun! :)

Efter klockan sex kommer Cicci hit och ska klippa Janeth :p

Nej nu orkar jag inte skriva nå mera, bloggar väl mera ikväll :p

xoxo♥

RSS 2.0