DAY OFF

Just nu sitter jag i lobbyn på hotellet helt själv, eller inte själv egentligen men utan anneli iaf!
Hon är nämligen på jobbet nu och har säkerligen sjukt roligt med alla som jobbar där och alla gästerna!  
Sedan hon gick har jag inte hunnit med så mycket! Jag kände för att ta en promenad, sagt och gjort!
Jag gick efter hamnen till gamla stan och sedan gick jag in i centrum och sedan hem, jätte skönt var de. Måste medge att det kändes väldigt konstigt att gå med musik i öronen istället för Anneli's röst, heh!



Idag insåg jag på riktigt för första gången att jag är i Rhodos och att jag trivs jättebra här! Jag känner mig hemma, vilket är hur skönt som helst. Hade jag inte känt mig hemma i en stad hade jag aldrig gått ut vid halv nio på kvällen själv. Jag gick och tittade på havet och människorna, rensade tankarna och kände att här vill jag stanna!  



xoxo♥

P.s, jag saknar alla er där hemma varje dag! Ni finns alltid i mina tankar och jag är stolt över att ni finns i mitt liv! ♥ D.s


seven bar

Igår var min första dag på jobbet, ja ni läste rätt- jobbet!
Detta känns så underbart, jag vet dock inte om jag vågar tro det riktigt än. Eftersom vi var fyra stycken som hade sin första dag igår, men under högsäsong behövs vi nog allihopa!
Jag är servitris på en bar på bargatan i Rhodos!!!

Ikväll ska Anneli jobba och jag är ledig. Får se vad jag hittar på, men troligtvis blir det en tidig kväll, eller om jag känner för de går jag dit en sväng och säger hej, who knows!

Om en timme ungefär ska vi kolla på lägenhet, som var bra pris på, hoppas att de inte är ett råtthål bara!
Just idag och de senaste tre dagarna har jag trivits som fisken i vattnet här, hoppas att de fortsätter så. Vill inte ha någon off-dag på ett tag nu!




Cicci- Det du skulle hålla utkik efter är ingen idé längre! Vi hade tänkt visa dig en rolig sak om vi flyttat till Faliraki. Nämligen att där har dom bedrock! såg precis ut som i napa ;)

xoxo♥


kom ni igår?

Igår var vi ut en sväng, men precis som vi trodde var de inte mycket folk.. Här är den största bytardagen söndag, och så är de lite folk som kommer och åker onsdagar. Ikväll kommer de nog vara fullt ös medvetslös på bargatan, We'll gonna be there tonight! Det är så roligt att ha varit här i två söndagar nu, man ser verkligen vilka som är ny och inte! Skrämmande att man själv ser ut så när man kommer någonstans där man aldrig varit förr. En sak till man märker stor skillnad på är hur bruna folk är! Även att de flesta biljettförsäljarna frågar oss om vi kom igår eller förra söndagen, och vårat svar blir alltid detsamma "Nej, för två veckor sedan, ser vi verkligen sååå bleka ut?!"





VS





xoxo♥


CJ!

Cicilia jonsson! Hur går de med ditt bloggande egentligen?! Jag vill veta vad du gör där hemma..



Puss, saknar dig <3

ps! Vi har sett några herrar här på Rhodos som ser lite ut som JC, lika ansiktsform liksom, intresserad? ;)

whats up?

Igår var vi på en restaurang som ligger på hörnet, nära hotellet! Vi trivs där- mycket folk som passerar som man kan titta på! Det var även fotboll på tvn där igår, så jag såg hela matchen! Kuuuuung Barceloooonaaaa!!

Efter vi käkat gick vi till hotellet en snabbis då behövde vi inte ens fråga varandra om vi skulle ut, utan vi gjorde oss klara för en kväll på dansgolvet! Vi har hittat våra 'klubbar' som vi gillar, plus att de är sjukt mycket svenskar här, så åker man nu så behöver man knappt använda engelskan på bargatan, bra tips eller?! Igår kväll var iaf craaazy! Alla som såg oss trodde säkert att vi var jättefulla, men saken var att ingen av oss druckit en droppe! Därför blev alla stöss när de frågade om vi ville ha shots eller liknande och vi svarade nej tack!








gamla stan

bilder från gamla stan!








-största drickan..



det blev även en 'spontan'- utgång denna kvällen.

xoxo♥


tvätt

Igår kände vi att det var dags att tvätta, sagt och gjort! Vi gick med våran tvätt cirka 150meter och där betalade vi och lämnade in tvätten! Det var ganska soft att inte behöva göra de själv.. Kändes konstigt också att lämna sina kläder till någon man inte känner som ska tvätta dom! men men, whatever!



Vi har även hittat bästa pizzerian- italenska pizzor i hög klass!- aldrig mer pizza på vanlig restaurang!



xoxo♥

@lobbyn!

Gissa vad vi gjort idag?! -jo de blev stranden och nu sitter vi i lobbyn på hotellet..
Känns inte som att vi gör någonting annat haha!


Igår hade vi en trevlig kväll då allt kändes bra! Eller nästan allt, vi var och käkade på en restaurang i gamla stan som var sjukt dyr, liksom vem tar 120:- för en carbonara?!?!?!?! Efter vi ätit tappade vi bort oss- igen! När vi väl var hemma gjorde vi iordning oss lite mera och satt på balkongen en stund. Efter de gick vi ut och det har kommit mycket mer ungdomar hit (inte bara studentreseungdomar). Det kändes skönt att se Rhodos börja vakna till liv!

Jag är less på att inte veta, jag är trött på alla måsten.. Jag vet inte vad jag vill med mitt liv och jag vet inte om jag trivs på rhodos!- Idag har jag en off-dag! Hade de i förrgår också! Allt går liksom i vågor.. Det kommer bli bättre, jag vet de, jag bara vet!

xoxo♥


.

Idag har det varit mulet väder och lite regn. Men vi trotsade det 'dåliga' vädret och låg på stranden i någon timme ändå! Efter stranden blev de lunch, och nu sitter vi i lobbyn på hotellet!- ovanlig dag, eller?!

Ikväll får vi kanske för oss att gå ut, känns som att de kommit lite mer folk nu iaf, skönt. Kanske de inte är helt dött på bargatan, hihi!

xoxo♥

sunlight

Egentligen har jag ingenting att skriva idag! Men jag uppdaterar så att ni vet att jag lever haha!

Idag har jag och Anneli varit i Faliraki och softat runt! Vi kom hem och gick direkt för att käka lunch och sedan blev det stranden två timmar ungefär.. Nu ska vi snart göra oss klar för att gå och käka, idag blir det pizza! Ikväll ska vi ha en myskväll med one tree hill och skilda världar på skärmen, kanske lite godis och dricka också ;)

Ha det jättebra!






xoxo♥



denna veckas boende













Vi var upp på taket även här, dock sämre utsikt :p

såhär ser våran boende ut inför denna vecka!

xoxo♥

inkastare till en restaurang..

Igår skulle vi gå på en restaurang som enligt anneli såg "billig ut", det blir nog bra tänkte ja! När vi var påväg dit möttes vi av en inkastare till en restaurang som förövrigt har tjatat några gånger på oss att komma dit.
-visst tänkte vi, så vi gick in!
När vi satte oss och skulle beställa maten verkade allt helt ok! Det var trevlig personal och inkastaren var rätt så H-O-T! Han började dansa vid oss och massera mig osv. med andra ord han var väldigt trevlig. Han ville att vi skulle komma på en club som heter seven samma kväll! Vi gick förbi där, när vi ändå var på bargatan. Och denna kille skrek efter oss och sa att vi skulle komma in dit, men vi gick istället hem och sov!
Idag när vi gick förbi denna restaurang jobbade han och frågade varför vi inte kom in igår osv, och så ville han att vi skulle komma dit ikväll! haha..

Cicci-han var ungefär som servitören i napa!

Efter vi hade varit där och käkat gick vi till hotellet och lyssnade på musik och hade quality time som jag kallade det! (även fast vi umgås 24/7)





-riktigt trevlig dag igår!

xoxo♥


Faliraki

Idag när vi vaknar tog vi bussen till Faliraki för att sola och bada!
Efter en timmes solning gick vi och käkade lunch. Efter lunchen gick vi tillbaka till stranden men när vi nästan somnade kände vi för att åka hem. Vi vill ju inte direkt bränna oss heller ;)
Btw, vi såg en strandhunk idag, vänta och se ;))))








...

xoxo♥


gissa djuret



Vi har fullt med dessa djur på våran säng gavel! Söööta va?!

Mamma: jo de var där de sökte personal :)

xoxo♥


STRANDHÄNG

Efter gårdagens flytt kände både jag och Anneli att vi var värda lite strandhäng.
Så vi har spenderat dagen på stranden, dock inte så länge eftersom vi inte vill vara röda som kräftor och bränna oss! (det enda vi gör som inte är risktagande, haha!)

Som sagt igår tog vi våra väskor och hoppade in i en taxi som skjutsade oss till ett hotell mycket närmare stranden och bargatan! Även att vi slipper gå till starbucks för att få internet då detta hotell har det i lobbyn!

Resten av kvällen ska vi nog bara hänga på rummet eller kanske på någon bar, då ingen av oss känner sig för ut-och-dansa-party.. Vi får se vad kvällen har att erbjuda!

Imorgon ska vi iaf åka till Faliraki för att kika lite mer där och så är de bättre strand där! Vi ska även åka dit någon kväll och se hur Faliraki by night är ;)



















Dessa bilder symboliserar att vi hade en rolig utekväll för några dagar sedan på colorado- (som ska vara inne stället här) och att vi flyttat!

xoxo♥


busigt!

Igårkväll hade vi en "hemmakväll", känns väldigt skönt med tanke på att vi gått så mycket i flera dagar och att vi kunde unna oss en kväll i sängen med one tree hill och skilda världar på skärmen :)

Innan vi lade oss och kollade på dessa serier kände vi för att busa lite och med det sagt gick vi upp på taket! Fin utsikt där :)






jag kan flyga, jag är inte rädd! jag kan flyga jag är inte rädd!

Väl när vi hade kollat klart och skulle sova märkte vi att på Annelis sida av sängen är det myrinvation, för bakom hennes nattduksbord är de ett hål i väggen där det är fullt med myror, inte så roligt! men vi gasade ihäl dom med hårspray, haha!



xoxo♥

Utflykt

Heej!

Idag ställde vi klockan på kvart i nio för vi tänkte snooza till nio, men så blev det inte riktigt! Vi klev upp kvart i tio. Då åt vi frukost och sedan gick vi ner på stan. Väl nere på stan gick vi runt och kikade vart vi kan tänkas bo någonstans och vart de finns lägenhet att hyra.. Efter det gick vi till bussen och åkte mot Faliraki, väl där åt vi lunch(satt vid ett bord i solen) och sedan gick vi på stranden i en timme ungefär! Detta resulterade i att jag bränt mig (tror ja) på axlarna-mindre kul!











Fin dag! Får se vad kvällen har att erbjuda ;)
xoxo♥

hej!

igår var jag och anneli ut och käkade, eftersom vi tänkte att vi skulle skaffa lite kontakter på de viset, gick sådär!
Likaså tänkte vi att ''vi går till skandinaviska gatan och träffar folk där'' Visst, vi gick dit men på den norske baren jobbade det fyra stycken greker.. Hur gör man då? Det finns ingen svensk ambassad här på Rhodos, endast i Athen! Idag ska vi kolla på internet på olika lägenheter! Imorgon åker vi til Faliraki- en badort som troligtvis drar mycket barnfamiljer osv. Får se hur det är där. Vi kanske flyttar på oss. Det som är bra med Rhodos stad är att vi trivs sjuuuukt bra på dagen och kvällen blir vi bara deprimerade, haha!

Idag klev vi upp vid elva, och runt tolv låg vi nere vid poolen. Har legat där nästan två timmar, för sen kom de värsta molnet, och vi kände att de var viktigare att leta lägenhet än att sola ;)
Så nu sitter vi på starbucks- igen!

Kan inte skriva mer, måste leta nu! Ha de bra, hej!

















xoxo♥


@starbucks!

Nu sitter vi här igen, på starbucks! Det har blivit vårat nya häng ;)

Idag har jag och Anneli verkligen turistat! Dagen har gått jättefort, sjukt att klockan redan är halv åtta :p
Vi har åkt turisttåg runt ön + att vi har solat två timmar typ!

Vi kände att vi var värd det efter att ha gått minst 2 mil varje dag! Känns nästan som att jag har benhinneinflamation, inte skönt!

Nu ikväll ska vi inte gå på bargatan, kändes som att de inte var någonting för oss!, tror vi blivit bortskämd av att varit i ayia napa haha! Istället ska vi gå ut på restaurang och försöka skapa kontakter på de viset.






















 Skönt att de finns h&m!

xoxo♥

promenad

Idag har vi gått, gått, gått och åter gått.. Det känns i benen kan jag upplysa er om!
Vi tappade även bort oss idag igen, vi skulle gå till en större supermarket och handa schampoo, balsam osv!
Varken jag eller Anneli är så duktiga på att läsa karta, plus att den karta vi har är sämst, haha ;)

Ikväll ska vi gå på bargatan och försöka knyta lite kontakter! Vi var där idag på dagen och såg några barer som sökte personal, så ska även kolla in dom, vad det är för ställen mm. Måste även försöka hitta någon lägenhet snart, börjar känna lite panik! Troligtvis kan de som jobbar på bargatan även hjälpa oss med lägenhet! Håll tummarna där hemma!

Just nu sitter vi @starbucks! Snart ska vi hem och sova lite, sedan göra oss klar ;)














Ha det så jättebra där hemma! Saknar er <3

starbucks

hej hopp!
Jag hoppas att allt är bra där hemma!

Här på Rhodos är de fint väder och varmt!
Det var rätt skönt att åka på eftermiddagen, vi var inte så trött när vi kom fram iaf :)
När vi kom fram slängde vi in grejerna på rummet, (som är överraskande stort och fint) sedan gick vi ner på stan för att leta efter någon supermarket att köpa frukost, efter en timme hittade vi en iaf :).

Idag valde vi att sova ut, för att vara pigg hela dagen och kvällen. När vi vaknat åt vi frukost och började packa upp lite, sedan har vi letat efter starbucks, som vi hittade efter att ha tappat bort oss några gånger ;)
Vi har redan träffat några svenskar som tipsat oss om jobb, så de känns skönt :)









nu ska vi gå till hotellet och lägga oss vid poolen! ikväll ska vi ut och leta upp partgatan!

Ha de gött alla!

xoxo ♥

RHODOS

Off we go to Rhodos!

Nu är jag pirrig imagen, jag känner att detta kommer bli en resa jag sent kommer glömma!

Jag och anneli kommer ha så fu*king roligt :)













xoxo♥

tisdag

Idag har jag jobbat, sedan gick jag till Salong louise, där Emma klippte mig!
Känns väldigt skönt att ha klippt mig innan resan och hon fixade även mina ögonbryn!

Någon dag denna vecka ska jag färga håret och då kommer jag känna mig fit for fight för Rhodos ;)
 
Nu på eftermiddagen har jag packat lite grann, mest beroende på att jag rensade vad som ska strykas, därför att jag inte har så stor garderob lade jag ner de som var klart för att följa med på rhodos resan ;)

Såhär ser min vecka ut:

imorgon- jobb, åka till stocka med anneli och träffa cicci en sista gång, säga hejdå å lite sånt.. <3

torsdag- jobb, gå på stan med anneli och handla de sista inför resan!

fredag- jobb-(sista dagen), käka middag med mackan och steea. Sedan vidare på manis dit även magnus och kanske anette kommer! blir en liten hejdå kväll för min del ;p

xoxo♥

valborg

Detta år på valborg spenderade jag med Anneli, Thomas och Henrik! Jag hade grilldebut för iår, gott var de! Sedan åkte vi impala hela kvällen! Vi hade så roligt så timmarna flög förbi och jag var hemma klockan fem på morgonen! :)

Nu kommer de bilder från kvällen!





























Vad gjorde ni på valborg? :)

RSS 2.0